به گزارش جام جم آنلاین، آیتالله کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران صبح امروز (سه شنبه) در خطبههای نماز عید سعید فطر که با حضور نمازگزاران تهرانی در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: نشانه قبولی روزه در عید فطر توجه به فقرا و مستمندان است و زکات یک واجب است که شامل همه نوع عبادت مالی میشود.
وی ضمن تشکر از امت اسلامی و جبهه مقاومت برای حضور در راهپیمایی روز قدس، اظهار داشت: در روز قدس همه ایران و هم کشورهای اسلامی به میدان آمدند و بعد از دو سال کرونا نشان دادند هیچ مسئله ای مسئله فلسطین را کمرنگ نمیکند و قدس و فلسطین زنده است و امت اسلامی حامی فلسطین قد برافراشته هستند.
وی افزود: جوانان فلسطینی جان بر کف گرفته اند و با خون خود عرصه را برای رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی با عملیات های شجاعانه و شهادت طلبانه تنگ کرده اند،گفت: صهیونیستها که موضع تهاجمی داشتند، امروز از ترسشان دلهره و اضطراب دارند و ارتش خسته ای دارند و چهره هایشان نشان می دهد که به پایان خط رسیده اند و جوانان فلسطینی با مقاومت از جنین تا حیفا و تل آویو در عملیاتهای شجاعانه اسرائیل را در انزوای کامل و تدافعی قرار دادهاند.
آیت الله صدیقی افزود: چاره دردها و کلید پیروزی، مقاومت و پافشاری بر مقابله و شکاندن شاخ غاصب است.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به مسئله افغانستان تصریح کرد: در این ایام ماه خدا مردم مظلوم افغانستان در شهرهای مختلف آماج کینه دستپرورده های آمریکا و اسرائیل قرار گرفتهاند و در مساجد و محیطهای آموزشی صدها مسلمان با زبان روزه به خاک و خون کشیده شدند و این وجدان بشریت را آزرده میکند و به مدعیان حقوق بشر نهیب میزند که برای اوکراین آنگونه سر و صدا میکنید و رسوایی بر سواییهایتان می افزایید و اوکراینیهای سیاه پوست را از قطار پیاده میکنید و تبعیض نژادی را برای چندمین بار پیاده میکنید و در قبال ظلم به افغانستان و یمن و مظلومین عالم سکوت میکنید.
وی افزود: ما از هیات حاکمه افغانستان به جد می خواهیم امنیت را برای آحاد ملت مطلوم افغانستاان تامین کنند و شبکه های تروزریستی را شناسایی و مجازارت کنند و مردم افغانستان را به یک اعتماد و آرامش برسانند.
آیت الله صدیقی با تبریک روز کارگر و روز معلم خاطرنشان کرد: کارگر در اسلام جایگاه خاصی دارد و هیچ مکتب اندازه اسلام به قشر کارگر و کار ارزش قائل نیست.
وی با تاکید بر اینکه مهمتر از معیشت؛ مسئله تکریم کارگران است، بیان داشت: گارگران در طول 43سال از آزمونهای مختلف سرافراز بیرون آمدند و هیچ منافق و فتنه گر و آشوبگری نتوانست قشر کارگر ما را علیه انقلاب و نظام به خیابان ها بکشاند و صاحب انقلاب و شهید دادهها همین کارگرها هستند و باید دولت، کارفرما و کارگر همه به کمک نخبگان و دانشگاهیان وظیفه حرکت علمی را به کمک دانشبنیانها کوتاه کنند.
امام جمعه موقت تهران ضمن تبریک روز معلم تصریح کرد: محور کائنات بشر است و حیات طیبه بشر نیز به علم، عالم و معلم است فلذا رسالت آموزش و پرورش، وزارت علوم و حوزه های علمیه ما ساختن آینده سازان کشور است و توقع جدی داریم که هم در کتب درسی تجدید نظر کنند و هم مهم تر از آموزش تربیت و ساختن جوانمان و نوجوانان خوب است.
وی تاکید کرد: جامعه ما نیاز به فرهنگ، اخلاق، ایثار و سعه صدر و بندگی خدا کمتر از معیشت نیست. امروز روحانی به اندازه طبیب نداریم. طبیب جسم مارا معالجه میکند ولی عالم دینی روح و ابدیت مارا تامین میکند و انتظار می رود در این فرصت فرزندان را به حوزه های علمیه بفرستید.
صدیقی گفت: دولت سیزدهم را با ریاست یک عالم ربانیِ سختی کشیده و رنج دیده داریم که با همه وجود مردم را درک کرده و مردم هم با همه وجود به او رای داده اند و به صداقت و امانتش یقین داریم، اما تعدادی، قشری و گروههایی از مردم از گرانی افسارگسیخته در رنجاند و همه جا گله میکنند و انتظار دارند که این بنبست تمام شود و مردم با آرامش در کنار دولت و نظام مثل گذشته فداکاری هایشان را داشته باشند.
وی گفت: هرچند برای ما ملموس است که هم رئیس جمهور و هم همکارانشان آنچه از دستشان ساخته است انجام میدهند و هرچند رئیس جمهور از نزدیک حال مردم را جویا میشود، ولی این گرانی و فشار معیشتی در تراز این دولت نیست.
امام جمعه موقت تهران در پایان تاکید کرد: پشتیبانی حقوقی از کاربران داخلی و کنترل شبکه هایی که افسارگسیخته با آبروی مردم بازری و شبهه پراکنی و کرده و با آبروی مردم بازی میکنند از چیزهایی است که از دولت و همه مسئولین توقع داریم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم