به گزارش
جام جم آنلاین، مرتضی ضامنی افزود: همه رانندگان سرویس مدارس که به صورت رسمی با همکاری آموزش و پرورش و شهرداریها تحت عنوان سرویس مدارس فعالیت میکنند باید ۲ دز واکسن را دریافت کرده و دارای کارت واکسن باشند و اسامی این افراد در سامانه ایران من نیز به ثبت رسیده باشد.
وی در مورد هزینه سرویس مدارس بعد از بازگشایی نیز گفت: در حوزه سرویس مدارس با ۲ نوع سرویس مواجه هستیم، یکی سرویسهای رسمی است که به تقاضای آموزش و پرورش شهرداریها این خودروها را در اختیار مدارس قرار میدهند و در سامانه سپند (سامانه پایش ناوگان دانش آموزی) هم به ثبت رسیده است و نرخ دریافت هزینه سرویس هم کاملا مشخص و مصوب است، اما سرویسهای غیر رسمی هم هستند که والدین خودشان به صورت شخصی تهیه میکنند که سازمان تاکسیرانی در این زمینه نمیتواند پاسخگو باشد.
ضامنی در مورد اینکه خانوادهها میتوانند نرخ مصوب سرویس مدارس را از طریق سامانه سپند دریافت کنند، گفت: امسال به دلیل شیوع کرونا و عدم بازگشایی مدارس قیمتها در سامانه سپند بارگذاری نشد، اما در شهرداری هر شهری، نرخ مصوب در درگاه اینترنتی آن شهر وجود دارد و میتوانند از جزئیات آن آگاه شوند.
وی اعلام کرد: اگر تخلف در نرخ کرایه در حوزه ناوگان رسمی سرویس مدارس است که توسط شهرداری تامین شده است، والدین در شهرداری شهر مربوطه گزارش تخلف را ثبت کنند و مسئله در کمیتههای انضباطی بررسی میشود، اما مدارسی که از سرویسهای غیررسمی استفاده میکنند، آموزش و پرورش باید پاسخگو باشد.
در جلسه ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا مصوب شد از ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ تمام مدارس و دانشگاههای کشور به صورت حضوری فعالیت کنند و ساعات کار ادارات نیز به پیش از آغاز کرونا بازگشت.
منبع: ایرنا