به گزارش جام جم آنلاین، شرکت «Mojo Vision» مستقر در ساراتوگا، کالیفرنیا پیشرفتهای سریعی در زمینه کار خود در حوزه ساخت لنزهای تماسی هوشمند داشته است.
این شرکت اخیرا اعلام کرده است که جدیدترین لنز تماسی که آنها در حال توسعه آن هستند، دارای فناوری ردیابی چشم و همچنین قابلیت نمایش در چشم است.
در حال حاضر بازار فناوری پوشیدنی مملو از ساعتهای هوشمند و بندهای تناسب اندام است. تلاشهای قبلی برای ساخت عینکهای هوشمند نیز یا شکست خورده و یا بسیار بحث برانگیز بوده است.
شرکت Mojo Vision که در سال ۲۰۱۵ تاسیس شد، امیدوار است با فناوری پوشیدنی چشمی که در حال توسعه است، بتواند یک فناوری جدیدی را در اختیار کاربران قرار دهد.
اولین نسل از لنزهای تماسی این شرکت ویژگیهای خاصی نداشت، اما در مدت کوتاهی، لنزها بسیار پیشرفتهتر شدهاند و اکنون دارای نمایشگر میکرو ال ای دی با وضوح بالا، توانایی انتقال دادهها به صورت بیسیم و همچنین تجربه کاربری با کنترل چشم هستند.
تجربه کاربری (User Experience) به اختصار UX شامل رفتارها، نگرشها و احساسات یک کاربر درباره استفاده از یک محصول، سامانه یا سرویس خاص است.
Mojo Vision ادعا میکند که نمایشگر میکرو ال ای دی آن کوچکترین و در عین حال متراکمترین نمایشگر جهان تاکنون است.
تراکم بستهبندی شده در این نمایشگر که قطر آن کمتر از ۰.۵ میلیمتر است، حدود ۱۴۰۰۰ پیکسل در هر اینچ است و قادر به نمایش متن روشن، گرافیک بالا و همچنین ویدئوهایی است که میتواند در زمانی که کاربر در خارج از منزل یا داخل خانه است و یا حتی در حالت چشمان بسته کاربر، کار کند.
این شرکت، ارتباطات رادیویی ۵ گیگاهرتزی را برای اطمینان از عملکرد کم تاخیر انتخاب کرده است که این امر یک ویژگی مهم در نمایشگرهای واقعیت افزوده (AR) است.
برخلاف هدستهای واقعیت افزوده که به دوربینها متکی هستند، لنز Mojo Vision از ژیروسکوپ، شتابسنج و مغناطیسسنج داخلی برای ردیابی حرکات چشم استفاده میکند و با نرمافزار تجربه کاربری اختصاصی برای ارائه محتوا بر روی نمایشگر کار میکند.
قدرت این لنزها از میکرو باتریهای پزشکی و سیستم مدیریت انرژی اختصاصی Mojo تامین میشود که این امر نه تنها امکان شارژ بیسیم، بلکه امکان عملکرد این لنز در تمام روز را نیز فراهم میکند.
گرچه لنز مذکور همه این ویژگیها را دارد، اما باید گفت این لنز توانایی انجام بسیاری از عملکردها را در حالی که روی چشم شما قرار دارد، نخواهد داشت و به یک دستگاه رله که بخش عمده پردازش را انجام میدهد، متکی است.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد