به گزاش جام جم آنلاین، سرهنگ داود معظمی گودرزی در گفتگو با ایسنا درباره تمهیدات پلیس فتا درباره چهارشنبه سوری گفت: پلیس فتا در این زمینه از مدت ها قبل اقدامات خود را آغاز کرده و در چند شاخه فعالیت خود را برای برخورد با اقدامات مجرمانه انجام می دهد.
وی با بیان اینکه برابر قوانین و مقررات خرید و فروش و آموزش ساخت مواد محترقه و منفجره در فضای مجازی جرم و ممنوع است، گفت: از این رو پلیس با افرادی که اقدام به فروش مواد محترقه در این فضا کرده یا ساخت و نحوه استفاده از آن را آموزش دهند برخورد خواهدکرد.
رییس پلیس فتای تهران بزرگ نسبت به کلاهبرداری از شهروندان در پوشش فروش آنلاین مواد محترقه نیز گفت: از سوی دیگر شهروندان نیز باید هوشیار باشند و فریب این افراد را نخورند، عمده افرادی که در فضای مجازی اقدام به تبلیغ برای خرید و فروش مواد محترقه کرده اند، کلاهبردار بوده و پس از دریافت پول یا جنسی را به مشتری تحویل نمیدهند یا علاوه بر آن با استفاده از درگاه های فیشینگ اطلاعات حساب بانکی کاربران را به سرقت برده و اقدام به برداشت غیرمجاز از آن خواهند کرد.
معظمی گودرزی با بیان اینکه مخاطب عمده این دسته از کلاهبرداران کودکان و نوجوانان هستند، گفت: این افراد حتی ممکن است این افراد را تحریک به استفاده بدون اجازه از کارت بانکی والدین یا اقوام خود کرده و از این طریق و با سوءاستفاده از اطلاعات کم آنان در مورد خریدهای آنلاین از آنان کلاهبرداری کنند.
به گفته وی، برخی از این افراد طراحی درگاه پرداخت جعلی، اطلاعات کارت بانکی کاربران را سرقت کرده و اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنها می کنند و عده ای نیز بعد از دریافت وجه کاربران را بلاک کرده و دیگر پاسخگوی آنها نیستند.
رئیس پلیس فتای پایتخت از شهروندان و به خصوص والدین خواست که بر این موارد دقت و نظارت کافی داشته و به هیچ عنوان فریب چنین تبلیغاتی را نخوردند. همچنین در صورت مشاهده چنین موارد مجرمانه ای، موضوع را به پلیس فتا اطلاع دهند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد