عادات نامرئی که شما را کسل می‌کند

برخی از عادات نامرئی و تکراری که روزانه داریم تا حدی مسئول بدبختی ما بوده و ممکن است در یک دوره زمانی ما را از کار و زندگی بیاندازند.
کد خبر: ۱۳۵۸۱۹۶

به گزارش جام جم آنلاین، همه ما هر روز کارهایی را انجام می‌دهیم که بخشی از روتین و عادات ما هستند و در عین حال ناآگاهانه ما را کسل‌، غیرخلاق و خسته می‌کنند.

این عادات نامرئی و تکراری تا حدی مسئول بدبختی و معضلات ما بوده و ممکن است ما را طی یک دوره زمانی فرسوده کنند.

یکی از این عادات سمی که احتمالاً از آن آگاه نیستیم، تفکر بیش از حد است. در طول سال‌ها، ممکن است ساعت‌های طولانی را در این زمینه تلف کرده باشیم و با این کار، هم اضطراب خود را چند برابر کرده و هم بهره‌وری خود را کاهش داده‌ایم.

زمانی که بیش از حد فکر می‌کنید، نه تنها دامنه توجه شما کاهش می‌یابد، بلکه ممکن است دچار علائم فیزیکی مانند سردرد، بدن درد و مشکلات گوارشی نیز شوید.

مورد بعدی نشستن بیش از حد است که با افزایش احساس اضطراب و افسردگی مرتبط می‌باشد. بر اساس مطالعه جدیدی که توسط محققان دانشگاه ایالتی آیووا انجام شده، نشستن بیش از حد در بسیاری از موارد به دلیل قرنطینه کووید ۱۹، می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر روان افراد داشته باشد.

دکتر مایا کرپالانی، روانشناس و روان‌درمانگر خانواده در بیمارستان بمبئی در این باره می‌گوید: بسیاری از مردم در مورد چیزهایی که خارج از کنترل آنهاست وسواس داشته و نگران هستند. عادت زیاد نشستن و بیش از حد فکر کردن، زمان و انرژی افراد را می‌گیرد که در عوض می‌تواند صرف یافتن راه‌حل‌های خلاقانه برای چالش‌های پیش روی ما شود. فکر بیش از حد فقط ما را به سمت خستگی عاطفی و ذهنی سوق می‌دهد.

یکی دیگر از عادت‌هایی که ناشی از تفکر بیش از حد است، نگرانی در مورد آینده و توجه زیادی به گذشته است.

زمانی که هیچ کار مفید و سازنده‌ای انجام نمی‌دهید، ذهن شما بیش از حد فکر می‌کند و بالعکس.‌ بهتر است بدانیم گذشته به پایان رسیده و ما می‌توانیم از درس‌هایی که به ما آموخته، پند بگیریم. تمرکز زیاد بر آینده نیز باعث نگرانی و اضطراب می‌شود.

تنها چیزی که واقعاً وجود دارد، اکنون است. در اندیشیدن به گذشته یا آینده، در اصل ما واقعیت را انکار و با انجام این کار، درد زیادی به خود وارد می‌کنیم. بنابراین، لحظه حال برای انجام هر کار سازنده‌ای می‌گذرد.

یکی دیگر از مواردی که ما را ناراضی و کسل می کند پیروی از یک روال روزانه یکنواخت و بدون خلاقیت و یادگیری است. بسیاری از ما مقصر این هستیم که روال‌های غیرقابل انعطافی را در زندگی داریم که پیروی از آن‌ها راحت‌تر است، اما سلامت روانی ما را تخریب می‌کند.

در حالی که حفظ یک برنامه سالم مهم است، گاهی اوقات همان روال کسل‌کننده می‌شود، به خصوص زمانی که وقت زیادی را صرف فعالیت‌های کم ارزشی می‌کنید که موفقیت شخصی شما را متوقف می‌کند.

یکی از راه‌های پایان دادن به یکنواختی این است که تمرکز کنید. مشغول یک سرگرمی یا یادگیری مهارتی جدید شوید که هم لذت‌بخش است و هم به شما کمک می‌کند زمان را به روش‌های معنادار بگذرانید.

منبع: بهداشت نیوز

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها