به گزارش
جام جم آنلاین، دانشکده پزشکی هاروارد در گزارشی از بازبینی نتایج مطالعات پیشین منتشر کرد: اگر افراد در هفته حداقل پنج ساعت حرکات ورزشی با شدت متوسط انجام دهند، ممکن است از خطر ابتلا به بسیاری از انواع سرطان در امان بمانند.
در این مطالعات متخصصان علوم پزشکی تعداد موارد ابتلا به سرطان را از سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ بررسی کردند. سپس، فعالیت هفتگی بیش از ۵۰۰ هزار نفر را با استفاده از اطلاعات گزارش شده در دو نظرسنجی بزرگ ملی مورد ارزیابی و محاسبه قرار دادند.
متخصصان با مقایسه دادهها به این نتیجه رسیدند که سه درصد از موارد ابتلا به سرطان در سال را میتوان به عدم فعالیت بدنی نسبت داد که کمتر از پنج ساعت در هفته (۳۰۰ دقیقه) حرکات ورزشی با شدت متوسط مانند پیاده روی سریع، دوچرخه سواری و ایروبیک در آب تعریف میشود.
کارشناسان با نگاهی به سرطانها دریافتند که عدم تحرک به طور بالقوه با ۱۷ درصد موارد ابتلا به سرطان معده در سال، ۱۱ درصد سرطان کلیه، ۹.۳ درصد سرطان روده بزرگ و هشت درصد از سرطانهای مری مرتبط است.
به گزارش ایسنا، هاروارد، بررسیها نشان میدهد این اثرگذاری از این واقعیت نشات میگیرد که مرتب ورزش کردن به کاهش التهاب و بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک میکند؛ دو فاکتوری که خطر سرطان را کاهش میدهند.