استاندار زنجان:

با ابزارهای الکترونیکی نظارت ها را تقویت کنیم

استاندار زنجان ضمن تاکید بر حمایت از نرم افزارهای بومی در راستای نظارت، توزیع و فروش اقلام و کالاها، گفت: فروش و توزیع همه اقلام و مایحتاج عمومی بویژه اقلام تنظیم بازار از طریق سامانه های بومی دارای شرایط در استان امکان پذیر خواهد بود و توزیع اقلام اختصاصی در استان نیز با پیگیری های لازم، به سامانه های بومی مصوب، واگذار خواهد شد.
استاندار زنجان ضمن تاکید بر حمایت از نرم افزارهای بومی در راستای نظارت، توزیع و فروش اقلام و کالاها، گفت: فروش و توزیع همه اقلام و مایحتاج عمومی بویژه اقلام تنظیم بازار از طریق سامانه های بومی دارای شرایط در استان امکان پذیر خواهد بود و توزیع اقلام اختصاصی در استان نیز با پیگیری های لازم، به سامانه های بومی مصوب، واگذار خواهد شد.
کد خبر: ۱۳۵۵۴۱۳

به گزارش جام جم آنلاین زنجان؛ محسن افشارچی در جلسه ستاد تنظیم بازار استان، با اشاره به راه اندازی نرم افزار «سرند» در جهت نظارت بر قیمت اقلام اساسی در بازار، اظهار داشت: با استفاده از نرم افزار سرند، ضمن استخراج قیمت روز اقلام اساسی از کف بازار، می توان بر عملکرد ناظرین هم با استفاده از تکنولوژی، نظارت داشته باشیم.

وی راه اندازی نرم افزارهای نظارت بر قیمت اقلام اساسی را یکی از راه های اطلاع از قیمت روز اقلام و نظارت بر عملکردها دانست و گفت: از اصناف استان کمک می گیریم تا قیمت ها را بصورت خوداظهاری ثبت نمایند و در گام های بعدی، با قراردادن این نرم افزارها در اختیار مردم، ضمن معرفی مراکز فروشی که قیمت پایین تری دارند، به کنترل و نظارت بر بازار کمک خواهد شد.

مقام عالی استان با اشاره به اینکه نرم افزارهای فروش و عرضه اقلام اساسی باید بصورت استانی باشد و باید از ابزارهای موجود در استان استفاده نمود، اعلام کرد: از استارت آپ های محلی که امکان عرضه اقلام تنظیم بازاری را بصورت نرم افزاری و اینترنتی داشته باشند و از اپلیکیشن های فروش غیرحضوری دارای شرایط در استان حمایت می کنیم.

استاندار زنجان با ابراز امیدواری از اینکه بتوان با ابزارهای الکترونیکی، نظارت بر بازار را تقویت نمود، خاطرنشان کرد: از یک سو باید اطلاع رسانی ها و آموزش های لازم را به مردم و فروشندگان ارائه کنیم و از سوی دیگر نرم افزارهای نظارتی را باید به یک بلوغی برسانیم که قابل معرفی به مردم باشند.

وی همچنین تقویت فرهنگ خرید آنلاین در استان را در کاهش قیمت تمام شده اقلام، موثر دانست و گفت: فروشگاه های مجازی و محلی فروش لباس با اقداماتی از قبیل رساندن کالاها در کوتاه ترین زمان به دست مشتریان در استان می توانند برای مردم ارزش افزوده ایجاد نمایند و فرهنگ خرید آنلاین را برای برخی از کالاها که نیاز به مراجعه حضوری ندارند، تقویت کنند.

استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه آمارهای اعلام شده باید مستند و بر اساس ارقام اعلام شده از سوی مراجع رسمی همچون مرکز آمار ایران باشد، افزود: همانگونه که آمارهای شاخص مرکز آمار ایران، رتبه تورم استان را نشان می دهد، باید با تغییر رویه ها و اقدامات، روند کاهشی تورم استان را معنادار نماییم تا در آمارهای شاخص و مرجع قابل مشاهده باشد.

نماینده عالی دولت در استان تصریح داشت: اگرچه نظارت بر قیمت اقلام و برخورد جدی و سلبی با گرانفروشان، بخشی از وظایف و اقدامات در راستای تنظیم بازار است ولی برای کنترل تورم و تنظیم قیمت اقلام باید ریشه یابی کنیم و مشکلات را بصورت اساسی و با نگاه ایجابی و نه سلبی، رفع نماییم.

وی یکی از علل تورم پوشاک در استان زنجان را محدودیت مراکز فروش و عدم وجود تعدد در مراکز عرضه عنوان نمود که منجر به افزایش بهای اجاره مغازه ها می شود و بالا بودن هزینه اجاره بها منجر به افزایش قیمت کالاها ویژه پوشاک در استان زنجان شده است و افزود: برای رفع ریشه ای این مشکل بصورت کوتاه مدت و میان مدت، می توان با راه اندازی بازارهای روز و محلی و یا دایر کردن نمایشگاه های عرضه پوشاک، قیمت ها را کاهش داد و در بلند مدت باید به فکر ایجاد و افزایش مراکز فروش در استان باشیم.

استاندار زنجان خاطرنشان کرد: در استان زنجان نیز همچون آمار کشوری بدنبال کاهش رشد تورم هستیم و تا ماههای آینده تغییرات مثبتی را در این زمینه اعلام خواهیم کرد.

افشارچی یادآور شد: بر اساس رصد دقیق میزان شیوع ویروس کرونا در استان زنجان و با انجام بازدیدهای هفتگی از وضعیت بیمارستان های استان، هنوز به نتیجه ای درخصوص تعطیلی مراکز مختلف نرسیده ایم و در این روزهای پایانی سال، از هر اقدامی که باعث کاهش تورم و کاهش آلام و مشکلات اقتصادی عموم مردم بشود استقبال می کنیم.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها