به گزارش جام جم آنلاین، حجتالاسلام محم جواد حاج علی اکبری در خطبه نماز جمعه تهران (۲۶ آذر) که در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد، با اشاره به اتفاقات رخ داده در هفته گذشته و توهین به ائمه اطهار، گفت: عشق به ائمه اطهار، شناسه جامعه ما است و همه جامعه ما از شیعه، سنی و اقلیتهای دینی دلداده اهلبیت (ع) هستند. حال اگر سخنی خلاف بر این، بر زبان کسی جاری شود، مورد توجه قرار نمیگیرد.
وی افزود: مسئله مهم وحدت جامعه اسلامی است که توسط علمای شیعه و سنی به خوبی صیانت میشود.
خطیب موقت نماز جمعه تهران ضمن گرامیداشت یاد شهید مفتح و هفته وحدت حوزه و دانشگاه، گفت: وحدت حوزه و دانشگاه از اساسیترین موضوعات برای تعالی کشور است، به همین دلیل از شورای عالی انقلاب فرهنگی میخواهیم که برای وحدت حقیقی و عینی حوزه و دانشگاه اقدامات اساسی را انجام دهند.
حاج علیاکبری در بخش دیگری از سخنان خود به روز بزرگداشت حمل و نقل عمومی اشاره کرد و اظهار داشت: رانندگان در سالهای دفاعمقدس مجاهدتهای فراوانی داشتند و با اعطای شهدایی، اهمیت خدمت به مردم را نشان دادند.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه توسعه زیرساختهای حمل و نقل عمومی، گفت: بعد از انقلاب اسلامی در عرصه ساخت جاده و توسعه زیرساختهای حمل و نقل عمومی فعالیتهای گستردهای داشتهایم اما تا رسیدن به نقطه مطلوب به فعالیتهای بیشتری نیاز داریم.
دولت به مشکلات حوزه حمل و نقل رسیدگی کند
خطیب موقت نماز جمعه تهران اضافه کرد: سالانه ۵۰۰ میلیون تن کالا از طریق حمل و نقل جادهای جابجا میشود و همچنین تعداد زیادی از هموطنان ما در این بخش مشغول خدمت هستند. این قشر امنای جان، ناموس و نان مردم هستند و همه ما به نوعی مدیون این عزیزان هستیم. پس توجه به کیفیت زندگی آنها و رشد مهارتی و همچنین پوشش بیمهای آنها مسئله بسیار مهمی است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
حاج علیاکبری گفت: مسئله حمل و نقل عمومی عمدتاً به زندگی اقشار ضعیف جامعه مرتبط است به همین دلیل نزدیک کردن این حوزه به استانداردهای بالا از خواستههای مهم مقام معظم رهبری است. بر این اساس از دولت محترم میخواهیم توجه و رسیدگی به مشکلات حوزه حمل و نقل عمومی را در دستور کار قرار دهند.
طرف مقابل در مذاکرات خط تحریف را دنبال میکنند
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مذاکرات وین اشاره کرد و گفت: دور جدید مذاکرات با هدف رفع تحریمها و با قدرت آغاز شده و طرف ایرانی با قدرت و ابتکار وارد مذاکرات شده است، البته طرف مقابل در روند مذاکرات خط تحریف و برهم زدن تمرکز هیئت ایرانی را در پیش گرفته است اما موفق نخواهند شد، آنها باید از حضور ایران در پای میز مذاکره به رغم عهد شکنی آنها استقبال کنند و به حواشی نپردازند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران در خصوص برخی مواضع سران کشورهای غربی پیرامون مذاکرات وین گفت: مواضع برخی از آنها بیشتر به طنز شبیه است و خودشان هم میدانند که هیچ غلطی نمیتوانند کنند. امیدواریم با تدبیر عزیزان مسئول در این عرصه فتوحاتی شکل گیرد البته رفع تحریمها یک مسئله و مسئله مهمتر خنثیسازی تحریمها است که باید به آن توجه شود.
حاج علی اکبری با اشاره به بازدید خود از یکی از مراکز دانشبنیان، اظهار داشت: شاگردان طهرانیمقدم در عرصه امنیت انرژی وارد شده و دستاوردهای بسیار خوبی داشتهاند. این راه، راه اساسی برای خنثیسازی تحریمها است.
سران کشورهای عربی «غیرت عربی» داشته باشند!
وی در بخش دیگری از سخنان خود به سفر اخیر نخستوزیر رژیم صهیونیستی به امارات متحده عربی اشاره کرد و افزود: این تقلاها کارهای بیهودهای است که نتیجهای برای این رژیم در پی نخواهد داشت.
خطیب موقت نماز جمعه تهران ادامه داد: صهیونیستها نیز همانند آمریکا که مجبور به خروج با خفت از افغانستان شدند و به زودی با اقدام مجلس عراق از عراق نیز باید خارج شوند، مجبور به ترک منطقه هستند. این رژیم که نمیتواند یک کابینه هم در داخل کشور خود تشکیل دهد، وقتی میبیند که کشورهای عربستان و امارات به دنبال همکاری با ایران هستند، اینگونه سراسیمه به امارات سفر میکند.
حاج علی اکبری با بیان اینکه این طناب پوسیده هیچ سودی برای رژیم صهیونیستی ندارد، افزود: به سران کشورهای عربی هم میگوییم که باید غیرت عربی داشته باشند؛ اگرچه غیرت اسلامی ندارند.
وی تصریح کرد: به زودی شاهد تحقق وعده رهبر معظم انقلاب اسلامی در نابودی رژیم صهیونیستی خواهیم بود.
تشکر از مجلس برای تصویب رتبه بندی معلمان
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به تصویب قانون رتبهبندی معلمان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید از اقدام مجلس برای تصویب قانون رتبهبندی معلمان تشکر کنیم. رتبهبندی معلمان یک خواست عمومی بود و امیدواریم که با همکاری مجلس و دولت به خوبی اجرا شود.
به گزارش مهر، حاج علی اکبری در خطبه اول نماز جمعه تهران ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) را باید بنیانگذار جهاد تبیین بدانیم و بنامیم. او در ایام بعد از شهادت حضرت رسول اکرم (ص) دفاعمقدسی را در حمایت و دفاع از ولایت آغاز کرد.
وی افزود: حضرت فاطمه (س) در پیچ تاریخی انتقال نبوت به امامت قرار داشتند که یک جریان شیطانی به دنبال تحریف حقیقت و ممانعت از انتقال درست نبوت به امامت بودند. اگرچه در انتقال درست نبوت به امامت مدتی وقفه افتاد اما فاطمه زهرا (س) به میدان آمدند و در مقابل جریان تحریف ایستادند و تبیین شایستهای از حقیقت ولایت امیرالمؤمنین داشتند.
حق خطبه فدک به طور کامل ادا نشده است
خطیب موقت نماز جمعه تهران، خطبه فدک را اوج حماسه حضرت فاطمه زهرا (س) در مقابله با جریان تحریف دانست و گفت: حضرت زهرا (س) در حادثه فدک برای خلق حماسهای تاریخی به میدان آمدند و در حالی که همه در مسجد جمع بودند، با آن سخنان قرا، آن خطبه شگفتانگیز را قرائت کردند که دارای ابعاد مختلف عبادی، سیاسی، حماسی، قرآنی و وجدانی است و حاصل این خطبه، یک میراث جاودانه برای بشریت است.
حاج علیاکبری، خطبه فدک را همسنگ با نهجالبلاغه دانست و افزود: حق خطبه فدک به طور کامل ادا نشده است. روح این خطبه ولایت علوی است که تفکر قرآنی و دعوت به قرآنشناسی در آن موجود است. حضرت زهرا (س) در بخشی از این خطبه تصویر بسیار جذابی از قرآن کریم به جامعه ارائه میکند.
وی ادامه داد: در متن خطبه نورانی فدک یک اسلامشناسی عمیق نهفته است که فلسفه، احکام و اخلاق در آن وجود دارد و حضرت ۲۳ مورد از ارزشهای اسلامی را فهرست میکند. پیام ایشان این است که با دین یک مواجهه عمیق داشته باشید. همچنین ایشان تنها راه نجات انسان را پذیرش ولایت الهی که نهفته در ولایت امیرالمؤمنین (ع) است، میدانند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران، جریان نفاق را یکی از مسائل مطرح شده در خطبه فدک دانست و افزود: جریان نفاق با نفوذ در مراکز تصمیمساز، محاسبات تصمیمسازان و تصمیمگیران را به هم میزند. همچنین حضرت صدیقه کبری (س) دنیاگرایی، خوشگذرانی، ترس و گریز از میدان انجام مسئولیتها را دلیل انحراف خواص میداند. آن چیزی که میتواند موجب انحراف شود، همین دنیاگرایی و خوشگذرانی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت