به گزارش جام جم آنلاین هرمزگان، مدیرعامل نیروگاه بندرعباس از نقش موثر نیروگاه بندرعباس در پایداری و تامین برق شبکه سراسری کشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان حسین سلیمی عنوان کرد : در هشت ماهه اول سال ۱۴۰۰ این نیروگاه بالغ بر چهار میلیارد کیلو وات برق تولید کرده است که این نشان دهنده افزایش ۵ درصدی تولید برق در واحدهای این نیروگاه می باشد.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس با اشاره به مشارکت این نیروگاه در جذب بار راکتیو سلفی جنوب شرق کشور و تصحیح ولتاژ منطقه، افزود: از این میزان انرژی تولیدی حدود سه میلیارد و هشتصد و هفتاد و یک میلیون و چهارصد و هفتاد و پنج هزار کیلووات ساعت سهم واحدهای بخار و حدود یکصد و چهل و هشت میلیون و دویست و بیست و شش هزار کیلووات سهم واحدهای گازی نیروگاه بوده است.
سلیمی در ادامه افزود :صنعت برق کشور در سال های اخیر با تکیه بر تلاش های بی وقفه صنعت گران، متخصصان و مدیران توانمند توانسته است با وجود برخی مشکلات، روندی پایدار و مستمر در خدمت رسانی به همشهریان و تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز بخش های اقتصادی و تولیدی کشور داشته باشد؛ و در این زمینه به موفقیت های کم نظیر و ارزشمندی دست یابد؛ که یکی از مهمترین آن ها بهره مندی از دانش متخصصان در زمینه ساخت قطعات مورد نیاز نیروگاهی بوده است.
در این میان نیروگاه بندرعباس با بهره مندی از توانمندی های داخلی در زمینه ساخت داخل، روند رو به رشدی نسبت به سال های گذشته داشته است. در این راستا با توجه به عمر بیش از 40 سال این نیروگاه، شرایط بهره برداری و کارکرد تجهیزات آن دچار تغییراتی شده است؛ و ساخت بسیاری از قطعات مسلتزم طراحی مجدد می باشد. تا متناسب با شرایط کارکرد واقعی دارای حداکثر بهره وری باشد. از سوی دیگر با توجه به شرایط تحریم و موانع موجود در تامین قطعات خارجی، استفاده از توانمندی های ساخت داخل بهترین گزینه برای تامین قطعات جهت تولید برق پایدار در این نیروگاه می باشد.
سلیمی افزود: براساس اهداف از پیش تعیین شده و برای افزایش ظرفیت تولید انرژی الکتریکی تا محدوده توان نامی و همچنین افزایش راندمان و کاهش آلایندههای زیستمحیطی تعمیرات نیمه اساسی واحد۲ بخار، تمام فرآیند این طرح زیر نظر کارشناسان، متخصصان و نیروهای پرتلاش و توانمند نیروگاه بندرعباس صورت گرفته و در راستای تحقق اهداف استراتژیک و پاسخگویی به بخشی از مسوولیت اجتماعی و تامین ملاحظاتی نظیر حفظ منابع آبی و الزامات زیستمحیطی، آب تصفیه شده تولیدی و پساب فاضلاب نیروگاه را با صرف هزینه بالا ، پس از تصفیه ، مورد استفاده صنعتی و آبیاری فضای سبز قرار می دهد تا با افزایش میزان سرانه فضای سبز و نگهداری از آن ، به حفظ محیط زیست کمک نماید.