به گزارش جام جم آنلاین ، گاردین تصاویری را گرد هم آورده که نقض حقوق بشر را در نقاط مختلف جهان و جنبش هایی در راستای آن را نشان می دهد.
در بازی مقدماتی جام جهانی فوتبال بین بلژیک و استونی در 13 نوامبر بنری که در دست یکی از تماشاگران است از قطر میخواهد در مورد نقض حقوق بشر اقدام کند. در حالی که یک سال تا جام جهانی قطر باقی مانده ، سایه اعمال نادرست کار و مرگ کارگران بر سر این مسابقات است.
شیشه جلوی یک خودرو با گلوله در ابوجای نیجریه سوراخ شده است، جایی که مردان مسلح شش نفر را از دانشگاه ربودند. آدم ربایی در کشور،به ویژه در شمال به صورت بومی تبدیل شده است. راهزنان مردم جوامع فقیر را می کشند، می ربایند و به وحشت می اندازند.
مردم از افغانستان وارد پاکستان می شوند. مقامات گفتند که یکی از مسیرهای اصلی بین دو کشور پس از تقریباً یک ماه بسته شدن بازگشایی شد. این اقدام امیدواری برای پایان دادن به بن بست است که باعث ضرر و زیان تاجران شده و هزاران نفر را سرگردان کرده است.
دختری در مدرسه مصعب بن عمیر در تل تمر، شهری در شمال شرق سوریه، ظروف آب را پر می کند. این مدرسه از اکتبر 2019 محل سکونت 224 پناهجو از راس العین، شهری در مرز ترکیه بوده است. دسترسی به آب جاری وجود ندارد و پناهندگان مجبور به خرید وسایل از کامیون ها هستند.
پس از مرگ یک زن باردار 30 ساله در بیمارستان، هزاران معترض در سراسر لهستان در تظاهرات شرکت کردند. خانواده او میگویند که اگر برای درمان او زودتر اقدام می شد این زن جوان از بین نمی رفت. کارکنان بیمارستان های لهستان از نقض قوانین سختگیرانه سقط جنین در کشور میترسند.
خانه ای در نزدیکی یک معدن کبالت در کولوزی، شهری در جمهوری دموکراتیک کنگو. کارگران این معدن که اغلب از طریق پیمانکاران فرعی به کار میروند ادعا میکنند که قربانی استثمار شدید شدهاند. تحقیقات گاردین متوجه شد کارگرانی با دستمزد کمتر از 30 درصد در ساعت و جیره غذایی ناچیز کار می کنند.
یک خانواده عراقی در جنگلی نزدیک مرز لهستان و بلاروس. به گفته کایل مک نالی از پزشکان بدون مرز، وضعیت مهاجران ناامید است و بدتر می شود. مردم تعریف کردهاند که با قنداق اسلحه مورد ضرب و شتم قرار گرفتهاند، به دندههای مهاجران لگد زدهاند و برخی دیگر از پناهجویان از ناحیه گردن دچار برقگرفتگی شدهاند و البته تمام داراییهایشان توسط مرزبانان اروپایی برده یا تخریب شده است.
پلیس و افسران امنیتی به تظاهرات در اومدوهار در سودان می روند. این هفته در خونینترین روز از زمان کودتای نظامی اکتبر بود زیرا نیروهای امنیتی دستکم 14 معترض را در نزدیکی خارطوم به ضرب گلوله کشتند و دهها تن دیگر را زخمی کردند.
دفتر گروه حقوق بشر یادبود در مسکو. دفتر دادستان کل روسیه هفته گذشته درخواست انحلال این سازمان را ارائه کرد. روز بعد، سازمان خواهر آن یعنی مرکز حقوق بشر مموریال گفت که اقدام مشابهی علیه آن انجام شده است. این دو سازمان از معتبرترین گروه های حقوق بشری در کشور روسیه هستند.
مهاجران و پناهجویان از آمریکای مرکزی و هائیتی در مکزیک به سمت مرز ایالات متحده می روند. راهپیمایان قصد داشتند برای درخواست وضعیت پناهندگی به مکزیکو سیتی بروند. با این حال کسانی که برای ماندن در شهر مدارک دریافت نکردند به راهپیمایی ادامه دادند. کسانی که در کاروان باقی مانده اند، حدود 1500 نفر، حدود 300 مایل پیاده روی کرده اند.
زنی لباسهایش را در چالهای که برای دسترسی به آب در تسیومبه در جنوب ماداگاسکار حفر شده است، میشوید. بیش از یک میلیون نفر در این کشور با قحطی مواجه هستند که بخشی از آن به دلیل خشکسالی های پی در پی است. یک مطالعه در سال 2016 نشان داد که دو سوم جمعیت جهان، یعنی 4 میلیارد نفر با کمبود آب مواجه هستند. تیم وین رایت، مدیر اجرایی تیم جهانی بحران آب میگوید: هسته بحران آب و هوا آب است. او گفت که بحران جهانی آب در Cop26 مورد توجه کافی قرار نگرفته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: