به گزارش جام جم آنلاین، روند واکسیناسیون علیه کرونا در بسیاری از کشورهای جهان تشدید شده است. مدتی است که غولهای داروسازی جهان واکسنهایی مناسب برای کودکان بالای ۱۲ سال تهیه کردهاند. مقامات کشورها یکی از پیش نیازها برای بازگشایی مدارس را تزریق واکسن به کودکان بالای ۱۲ سال عنوان کردهاند.
با این حال، برخی از والدین نگران عوارض جانبی این واکسن در کودکان هستند. شواهد نشان داده است در برخی موارد نادر واکسن کرونا میتواند باعث بروز التهاب در قلب کودکان شود. حال دانشمندان انگلیسی راهکار سادهای برای کاهش این خطر در نظر گرفته اند.
بر این اساس، محققان میگویند برای کاهش دادن خطر بسیار نادر التهاب قلب بر اثر تزریق واکسن کرونا توصیه میشود کودکان بالای ۱۲ سال میان دریافت دوز نخست و دوز دوم ۱۲ هفته فاصله بدهند. مطالعات نشان داده است التهاب قلب در کودکان بالای ۱۲ سال تنها ۹ مورد در هر یک میلیون نفر رخ میدهد.
با این وجود مقامات بهداشتی انگلیس نگران تاخیر در روند واکسیناسیون کودکان هستند. مطالعات حاکی از آن است که از زمان بازگشایی مدارس در سال میلادی جاری یک دانش آموز از هر ۲۰ نفر به کرونا مبتلا شده است. این موضوع میتواند به تشدید همه گیری کرونا در این کشور منجر شود.
هم اینک فاصله استاندارد میان دریافت دوز نخست و دوم واکسن کرونا در افراد بزرگسال (بالای ۱۸ سال) ۴ هفته است. با این حال مقامات بهداشتی برای کاهش خطر التهاب قلبی در کودکان این فاصله را به ۱۲ هفته افزایش دادهاند.
دانشمندان میگویند ایمنی ایجاد شده طبیعی پس از ابتلا به کرونا در کودکان به طور معمول ۳ تا ۶ ماه آنها را در برابر بیماری مجدد محافظت میکند.
مقامات بهداشتی انگلیس میگویند اگر کودکی پس از دریافت دوز نخست شاهد ابتلا به کرونا بود، باید دریافت دوز دوم را نیز موکول به ۱۲ هفته پس از ابتلا کند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند