به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل، آنتی بادی DH1047 با اتصال به سلول های ویروس و خنثی کردن آنها عمل و از تکثیر آنها جلوگیری می کند.
این آنتی بادی حیاتی هم در پیشگیری از ابتلا و هم در کمک به درمان فردی که قبلاً به کووید مبتلا شده است مؤثر است.
تحقیقات مشترک سه دانشگاه کارولینای شمالی ، چپل هیل (UNC) و دانشگاه دوک در دورهام فاش کرد که محققان آنها یک قطعه کلیدی پیدا کرده اند که میتواند به مبارزه با همهگیری کنونی و شیوع ویروس کرونا در آینده کمک کند.
دکتر بارتون هاینز، مدیر مؤسسه واکسن انسانی دوک و یکی از نویسندگان این مطالعه، در بیانیه ای گفت: «این آنتی بادی پتانسیل درمان همه گیری فعلی را دارد. این آنتی بادی همچنین میتواند برای شیوعهای آینده در دسترس باشد.»
محققان که یافته های خود را در ژورنال « پزشکی ترجمه علوم » منتشر کردند تا امروز موفق به شناسایی بیش از هزار و 700 آنتی بادی کروناویروس شده اند.
هاینز گفت: «این آنتی بادی در مکانی به ویروس کرونا متصل می شود که در جهش ها و تغییرات متعدد حفظ شده است. در نتیجه میتواند طیف وسیعی از کروناویروسها را خنثی کند. »
این آنتی بادی روی موشها آزمایش و مشخص شد که میتواند از جوندگان در برابر ابتلا به کرونا پس از قرار گرفتن در معرض ویروس محافظت کند.
این آنتی بادی حیاتی همچنین در برابر انواع سویه ها، از جمله نوع بسیار مسری دلتا، موثر بود.
انواع دیگری از واریانت های کرونا که گمان میرود در آینده پتانسیل ابتلای انسانها را دارند نیز مورد آزمایش قرار گرفتند و توسط این آنتیبادی خنثی شدند.
این آنتی بادی که DH1047 نام دارد بسیار مؤثر است و میتواند به انواع ویروسها، اعم از حیوانی و انسانی متصل شود.
دکتر رالف باریک، استاد اپیدمیولوژی در UNC و یکی از نویسندگان ارشد این تحقیق گفت: «یافتهها، الگویی برای طراحی منطقی استراتژیهای واکسن جهانی ارائه میدهند که ضد انواع هستند و محافظت گستردهای را در برابر ویروسهای کرونای شناخته شده و در حال ظهور ارائه میکنند.»
این تیم از دانشمندان هنگام آزمایش آنتی بادی روی حیواناتی که قبلاً آلوده شده بودند، دریافتند که این آنتی بادی در کاهش شدت علائم مربوط به ریه ها مؤثر است.
دکتر دیوید مارتینز از دیگر محققان این تحقیق میگوید: «فعالیت درمانی حتی پس از آلوده شدن موشها نشان میدهد که این آنتی بادی میتواند درمانی باشد که در همهگیری کنونی به کار گرفته میشود و همچنین برای جلوگیری از گسترش شیوع یا اپیدمی در آینده با یک ویروس مرتبط با سارس نیز به کار گرفته شود.»
در حال حاضر، درمانهای آنتیبادی مونوکلونال یکی از مؤثرترین درمانها در درمان بیماری ناشی از ویروس کرونا هستند.
این آنتی بادی به سیستم ایمنی در خنثی کردن سلول های ویروس و جلوگیری از تکثیر آنها کمک می کند.
آنتی بادی DH1047 به ویژه برای افرادی که واکسینه نشده اند ارزشمند است.
ترکیب این آنتی بادی تازه کشف شده در آینده توسعه درمان بیماری های مرتبط با ویروس کرونا را بسیار موثرتر می کند.
محققان امیدوارند که یافته های آنها برای مبارزه با شیوع بعدی ویروسی که جهان را تحت تاثیر قرار می دهد، حیاتی باشد.
مترجم: هیلدا حسینی خواه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانههای داخلی و معاند را بررسی کردهایم
ابراهیم تهامی، مهاجم سابق تیمملی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محمود پاکنیت بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون
در گفتوگو با تهیهکننده مستند معروف شبکه سه اولویتهای موضوعی فصل جدید بررسی شد