به گزارش جام جم آنلاین همدان و به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همدان، حسن سلطانی اظهار کرد: این فصل از کاوش به سرپرستی دکتر رضا نظری ارشد و نظارت استانی سید جلیل رحمانی از باستانشناسان خوب استان همدان، در محوطه تاریخی هگمتانه انجام پذیرفته که هدف این فصل از اقدامات باستانشناسی، پیگردی آثار مکشوفه چهار دهه گذشته و آغاز عملیات حفاظت اضطراری آثار مکشوفه در برابر عوامل جوی همسو با مصوبات شورای فنی میراثفرهنگی و شورای راهبردی هگمتانه است.
مدیر پایگاه محوطه تاریخی هگمتانه گفت: کاوش با مجوز پژوهشکده باستان شناسی وزارتخانه انجام شده، که در راستای ساماندهی و حفاظت برج و بارو و آثار چهار دهه گذشته است.
سلطانی ادامه داد: این کاوش حدود۳۰ روز توسط پنج باستانشناس انجام خواهد شد که اقدامات برای پیشگیری و حفاظت اضطراری در زمان بارش نزولات آسمانی است و این کاوش در راستای تکمیل عملیات حفاظت و مراقبت آثار مکشوفه در بنای خشتی است.
او گفت: در حال حاضر برج ضلع شرقی هگمتانه با ارتفاع ۱۲ متر با روش خشکه چینی و خشت خام و سازه های چوبی با قابلیت بازگشت پذیری منطبق با اصول مرمتی یونسکو در شهریور ماه به اتمام رسیده و قابل رویت در جداره شرقی هگمتانه برای بازدیدکنندگان است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد