جانشین فرمانده ناجا:

خودروهای شوتی خط قرمز پلیس است / بیشترین قاچاق کالا از مبادی رسمی صورت می‌گیرد

جانشین فرمانده ناجا با تاکید بر اینکه براساس مطالبه مردمی از هفته آینده طرح برخورد و مقابله با خودروهای شوتی اجرا می شود، اظهار کرد: خودروهای شوتی خط قرمز پلیس است ، توجیه بی جا ممنوع، حریم شکنی و قاچاق و ایجاد رعب و وحشت در جاده شغل نیست و به شدت با قانون شکنان برخورد می کنیم.
کد خبر: ۱۳۴۲۱۷۰

به گزارش جام جم آنلاین، سردار قاسم رضایی در مراسم افتتاح مرکز پایش هوشمند فرآیندهای تجارت پلیس گمرگ، هدف پلیس امنیت اقتصادی را مقابله با باندهای قاچاق، بخصوص در مبادی رسمی مطرح کرد و عنوان داشت: با مسئول سازی دیگر دستگاه ها در اصل دغدغه مردم در حوزه اقتصاد کاهش چشمگیری می یابد.

وی با اشاره به اینکه برآوردها نشان می دهد، بیشترین قاچاق کالا از مبادی رسمی صورت می گیرد، افزود: امروز بحث پایش هوشمند پلیس فرآیندهای تجارت گمرک افتتاح شد البته استقرار پلیس در گمرکات هدف نیست وسیله است، یعنی خلافی در تبادل تجاری صورت نگیرد.

وی با بیان اینکه برخی از مقررات و قوانین بازدارندگی را لازم را نداشته و نیاز به اصلاح یا تغییر دارد، تاکید کرد: مسئولان باید ورود کنند تا ضعف قانون برطرف شود، نیروی انتظامی حامی ملوانان و ته لنجی ها است و مرزبانان بارها اعلام کرده اند که عملکرد آنان با مرزنشینان کامل می شود.

سردار رضایی با تصریح اینکه پلیس با اشراف اطلاعاتی در اجرای ماموریت های محوله اعمال قانون می کند و روحیه محافظه کاری و مماشات در آن معنا ندارد، اضافه کرد: هدف گذاری نیروی انتظامی بر ممانعت از تبادل نامشروع کالا معطوف است و اشراف اطلاعاتی با بهره مندی از بانک جامع اطلاعاتی و سامانه های هوشمند پایش اطلاعاتی سایر دستگاه های مسئول کامل می شود.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه استقرار پلیس در گمرکات منجر به تقویت مدیریت در پیشگیری از فساد می شود، افزود: کار پلیس امنیت اقتصادی تا به امروز بسیار خوب و شایسته تقدیر است البته از امروز به بعد هر ماه این پلیس باید گزارش پیشرفت خود را ارائه دهد به گونه ای که به زودی ماهانه شاهد پیشرفت های قابل توجه و جهشی این پلیس در اجرای ماموریت های محوله باشیم.

جانشین فرمانده ناجا تصریح کرد: همانگونه که در جنگ برای آزادسازی مناطق تصرف شده تا شهادت هم پیش می رویم امروزه هم فرقی نمی کند برای مقابله با قاچاق وظیفه ماست اما باید ابزار و زیر ساخت های آن هم تامین شود.

وی با اشاره به اینکه آن بخشی از پلیس امنیت اقتصادی که در گمرکات مستقر شده باید با بهره مندی از کارشناسان خبره در اتاق های فکر هوشمندانه و هدفمند اقدام کنند، گفت: به طور حتم با بسیج کردن بانک اطلاعاتی دیگر دستگاه ها این موضوع منتج به نتیجه می شود علاوه بر این موضوع نیاز است تا متصدیان پایش هوشمند پلیس بر جغرافیای سرزمینی خود نیز تسلط کافی داشته باشند.

سردار رضایی با اشاره به اینکه نتیجه کار باید در وضعیت بازار به خصوص در بخش تولید مشاهده و ملموس باشد نه فقط در گمرکات که این موضوع همانطور که اشاره شد با مسئول سازی سایر دستگاه ها به ویژه در بحث غنی سازی بانک اطلاعاتی محقق می شود، تصریح کرد: اگر سایر دستگاه ها در این خصوص همکاری نکنند به طور قطع باید پاسخگوی نظام و بیت المال باشند و این مطالبه به حق و جدی پلیس است.

براساس گزارش سایت پلیس، وی با اشاره به اینکه نقش پلیس امنیت اقتصادی مانند لکوموتیوی است که با ریل گذاری هدفمند و صحیح و پای کار آمدن همه دستگاه ها و نهادهای مسئول و بهره مندی از تمام ظرفیت های موجود فراهم می شود، افزود: در این صورت بستر مناسبی مهیا می شود که منجر به گسترده شدن آرامش اقتصادی در جامعه خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها