دانستنی های سلامت

همه آنچه که یک بیمار کرونایی باید مصرف کند

بیماری کرونا بر همه جنبه‌های زندگی بشر رخنه کرده که یکی از این جنبه‌ها داشتن تغذیه مناسب هنگام ابتلا به کروناست.
کد خبر: ۱۳۳۷۱۸۸
به گزارش جام جم آنلاین؛ تغذیه یکی از اصول مهمی است که رعایت آن و داشتن یک تغذیه سالم در همه دروه‌های زندگی فرد، اهمیت دارد، اما حالا که ویروس منحوس کرونا بر تمامی جوانب جهانیان تاثیر گذاشته است، باید داشتن یک تغذیه کافی را مورد توجه قرار دهیم.

متاسفانه روزانه بیش از ۲۵ هزار مبتلا جدید به کووید ۱۹ شناسایی می‌شود، مبتلایانی که طبق گفته پزشکان اگر تغذیه مفیدی داشته باشند، می‌توانند هر چه زودتر روند بهبودی را طی کنند.

متاسفانه تعداد زیادی از مبتلایان کرونا، تغذیه‌هایی را مصرف می‌کنند که قبل از کرونا مصرف می‌کردند، بنابراین همین موضوع سبب تشدید عوارض این بیماری خواهد شد، همچنین مبتلایان کرونا باید پس از بهبودی رعایت یک رژیم غذایی سالم را در دستور کار خود قرار دهند، بعضی از متخصصان تغذیه معتقدند که پس از کرونا مدت زمان یک سال نیاز است تا سیستم تنفسی فرد کرونایی به قبل از ابتلا به کرونا بازگردد.

مهم‌ترین امر برای تغذیه وحفظ سلامت سیستم ایمنی بدن اجتناب از استرس و اضطراب است، خانواده‌هایی که اجتناب و استرس بیشتری دارند، شانس بیشتری برای ابتلا به کووید را دارند.

توصیه می‌شود بیماران خوردن میوه، سبزیجات و آبمیوه‌های طبیعی را مورد توجه قرار دهند. همچنین از ورزش به حد قابل قبول، در این دوران تاکید می‌شود، این اقدامات به همراه مصرف قرص‌های ویتامین می‌تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود.

مصرف آب میوه‌های طبیعی در دوران کرونا فراموش نشود
همه آنچه که یک بیمار کرونایی باید مصرف کندتوصیه شده در دوران بیماری کرونا روزانه ۳ تا ۵ واحد میوه مصرف شود، زیرا این راه باعث ایجاد آنتی اکسیدان به بدن شما شود، همچنین سبب کاهش التهاب و تقویت سیتم ایمنی بدن می‌شود.

ویتامین‌ای باید در این دوران بهش توجه شود و توصیه می‌شود ماهانه یک قرص ۵۰ هزار واحدی برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف شود، البته برای خانم‌های باردار روزانه هزار واحدی توصیه می‌شود البته بهتر است در این باره با پزشک متخصص مشورت کنند.

مصرف آب میوه‌های طبیعی را باید مدنظر قرار دهید و از مصرف نوشابه‌های گازدار و آب میوه‌های صنعتی اجتناب و شربت‌های خانگی را جایگزین آن کنید.

در دوران کرونا و پس از بهبودی باید از غذاهایی، چون فست فود، انواع ساندویچ ها، غذا‌های چرب، تنقلات شور وشیرین اجتناب کنید، این مواد غذایی علاوه بر اینکه کالری زیادی دارند و سبب چاقی می‌شود و باعث می‌شود که سیستم ایمنی بدن ضعیف شود.

از طرفی باید از مصرف روغن‌های جامد و نیمه جامد تا جایی که ممکن است پرهیز کرد و بهتر است از روغن‌های زیتون و کنجد استفاده کنید.

منبع: خبرگزاری صداوسیما
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها