گام های طلایی برای خواب راحت

بدخوابی شبانه شما را در معرض مشکلات جدی از جمله چاقی، بیماری قلبی و عروقی و دیابت قرار می‌دهد و طول عمر را نیز کوتاه می‌کند.
کد خبر: ۱۳۳۵۶۸۳

به گزارش جام جم آنلاین، یک خواب شبانه خوب و کافی برای داشتن زندگی طولانی و سالم ضروری است و اکثر بزرگسالان هر شب بین ۶ تا ۹ ساعت خواب نیاز دارند.

در انگلیس از هر سه نفر یک نفر از بدخوابی رنج می‌برد و اغلب افراد عواملی چون استرس، کارکردن در مقابل صفحه‌ نمایش و دورکاری خانگی را مقصر می‌دانند.

بدخوابی شبانه شما را در معرض مشکلات جدی از جمله چاقی، بیماری قلبی و عروقی و دیابت قرار می‌دهد و طول عمر را نیز کوتاه می‌کند.

سرویس سلامت همگانی بریتانیا (NHS) توصیه‌هایی ساده اما موثر برای خوابیدن آسوده دارد:

در زمان‌های منظم بخوابید

اول از همه، ساعات خواب منظم داشته باشید. این زمان‌بندی، مغز و ساعت داخلی بدن را برای عادت به یک برنامه معمول برنامه‌ریزی می‌کند.

همچنین مهم است که سعی کنید هر روز در یک ساعت مشخص از خواب بیدار شوید. درحالی‌که به نظر می‌رسد ایده خوبی است که سعی کنید بعد از یک بدخوابی، صبح بیشتر در رختخواب بمانید اما انجام این کار به طور منظم روال خواب شما را مختل می‌کند.

استحمام قبل از خواب

حمام گرم (نه داغ) به بدن شما کمک می‌کند تا به دمای ایده آل برای استراحت برسد.

برنامه‌ ریزی روز بعد

نوشتن فهرست کارهای روز آینده می‌تواند افکار شما را سازماندهی کرده و ذهن شما را از هرگونه حواس‌پرتی پاک کند.

ورزش نکنید

تمرینات آرامش‌بخش مانند حرکات سبک یوگا به آرامش ماهیچه‌ها کمک می‌کند اما قبل از رفتن به رختخواب، ورزش و فعالیت بدنی شدید نداشته باشد زیرا تأثیر معکوس خواهد داشت و خستگی ناشی از آن به خواب سریع شما کمکی نمی‌کند.

بردن تلفن به رختخواب ممنوع

از استفاده از تلفن‌های هوشمند یا سایر وسایل الکترونیکی که صفحه‌نمایش نورانی دارند به مدت یک ساعت قبل از خواب اجتناب کنید زیرا نور صفحه روی این دستگاه‌ها می‌تواند بر خواب مطلوب تأثیر منفی بگذارد.

اگر با انجام تمام این تمرینات و بدون دلیلی مشخص بی‌خوابی یا بدخوابی شما بیشتر از یک ماه طول کشید با پزشک خود تماس بگیرید.

منبع: بهداشت نیوز

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها