به گزارش جام جم آنلاین از قم، محمدرضا بهرامی بیان کرد: بانک تجهیزات پزشکی امانی هلال احمر از جمله پروژههای ابتکاری و موفق داوطلبی استان قم است که به همت اعضا، داوطلبان و خیرین استان به منظور تحقق اهداف بشردوستانه هلال احمر و به منظور رفع آلام آسیب دیدگان و کمک به امر بهبود و سلامت بیماران نیازمند راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه تجهیزات پزشکی متنوعی در راستای نیاز مردم در این بانک موجود است، گفت: این بانک شامل تجهیزاتی همچون تخت بیمارستانی، ویلچر، عصا، واکر، ساکشن، کپسول اکسیژن، دستگاه اکسیژنساز و فیزیوتراپی و اقلام دیگر است که تمام این وسایل به صورت رایگان و امانی به مدت یک ماه در اختیار مراجعین و بیماران نیازمند قرار میگیرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم اظهار کرد: با شیوع ویروس کووید 19 و ظرفیت محدود مراکز درمانی برای بستری و پیگیری روند درمان بیماران کرونایی در منزل و همچنین نیاز شدید این بیماران به دستگاههای کمک تنفسی از جمله کپسول اکسیژن، دستگاه اکسیژنساز و مانومتر، بانک تجهیزات پزشکی امانی هلال احمر قم از ابتدای شیوع این ویروس، تجهیزات مورد نیاز مراجعهکنندگان را در اختیار آنها قرار داده است.
بهرامی افزود: با توجه به قدرت شیوع بالای سویه جدید این ویروس و درگیر شدن چندین نفر در یک خانواده و کمبود دستگاههای کمک تنفسی، هلال احمر طرح نذر نفس و اهدای کپسول اکسیژن را برای بیماران نیازمند با همیاری خیرین قم آغاز کرد.
وی ادامه داد: خیرین قمی ۱۰ کپسول اکسیژن ۲۰ لیتری و ۱۲۵ مانومتر با هزینهای بالغ بر ۵۰۰ میلیون ریال را در قالب این طرح به بانک تجهیزات پزشکی امانی هلال احمر استان اهدا کردند.
بهرامی خاطرنشان کرد: خیرین و همشهریان عزیز میتوانند برای شرکت در طرح نذر نفس، کمک های نقدی خود را به شماره حساب ۴۹۷۸۶۴۴۰۲۰ نزد بانک ملت با شناسه اختصاصی ۳۵۰۰۰۸۰۵۴۱۰۹ بانک تجهیزات پزشکی امانی هلال احمر استان واریز کنند و یا تجهیزات پزشکی بلااستفاده در منازل خود را به جمعیت هلال احمر استان قم واقع در خیابان ساحلی نبش کوچه ۷ معاونت داوطلبان اهدا کرده و ما را در این امر خداپسندانه یاری کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت