به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر شاپور بدیعی افزود: مراجعه دیرهنگام بیماران مبتلا به کووید-۱۹ به مراکز درمانی خطر بروز آسیبها و عوارض ناشی از بیماری را افزایش میدهد که این امر یکی از مشکلات حوزه درمان به شمار میرود بنابراین شهروندان در صورت بروز کوچکترین علائم مربوط به بیماری به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه کنند.
وی ادامه داد:با توجه به شدت بیماری باید بیمار خدمات سطح بندی شده را دریافت کند لذا عموم مردم در صورت بروز علایم شبیه به سرماخوردگی ضمن اجتناب از مراجعه مستقیم به بیمارستانها به نزدیکترین مرکز درمانی سطح یک مراجعه و اقدامات اولیه درمانی را دریافت کنند و در صورت نیاز به سطوح بالاتر ارجاع شوند.
فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:مراجعه مستقیم به بیمارستانها موجب بروز ازدحام و کاهش کیفیت خدماترسانی به بیماران میشود ضمن این که امکان انتقال عفونت را نیز افزایش میدهد و از سوی دیگر در صورت تشخیص پزشکان متخصص برای ارجاع بیمار به بیمارستانها، باید بدون فوت وقت نسبت به مراجعه به بیمارستانها اقدام شود.
۲۷ شهرستان از مجموع ۳۳ شهرستان استان خراسان رضوی در وضعیت قرمز، پنج شهرستان در وضعیت نارنجی و یک شهرستان در شرایط زرد از نظر شیوع ویروس کرونا قرار دارند.
بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون چهار میلیون و ۸۶۹ هزار و ۴۱۴ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شدهاند. بیماری کووید ۱۹ جان ۱۰۵ هزار و ۲۸۷ نفر را نیز تاکنون در کشورمان گرفته است. همچنین چهار میلیون ۸۴ هزار و ۹۹۱ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران تاکنون بهبود یافتهاند.
وزارت بهداشت اعلام کرد هماینک ۳۵۹ شهرستان کشور در وضعیت قرمز، ۵۹ شهرستان در شرایط نارنجی و ۳۰ شهرستان در وضعیت زرد شیوع ویروس کرونا قرار دارند.
همچنین تاکنون ۱۷ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۴۸۳ شهروند ایرانی دوز نخست واکسن کرونا وهفت میلیون و ۲۴۸ هزار و ۹۱۸ نفر دوز دوم آن را تزریق کرده و واکسینه شدهاند. بر این اساس مجموع واکسنهای تزریق شده در ایران به ۲۵ میلیون و ۱۱۵ هزار و ۴۰۱ دوز رسیده است.
"پاندمی کرونا" در سطح جهان ۲۱۶ میلیون و ۲۱۲ هزار و ۸۵۴ نفر را بیمار کرده و جان چهار میلیون و ۴۹۸ هزار و ۹۷۴ نفر را گرفته است. ۱۹۳ میلیون و ۱۹۵ هزار و ۹۹۰ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا هم تاکنون در سطح جهان درمان شدهاند.
آمریکا در این میان با ۳۹ میلیون ۵۴۰ هزار ۴۰۱ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ و همچنین ۶۵۳ هزار و ۴۰۵ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و روسیه بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.
ایران بر اساس آخرین آمارهای رسمی جایگاه یازدهم را در جدول بیشترین جمعیت مبتلایان به کرونا در میان کشورهای جهان دارد.