به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روزنامه جام جم ، یکی از مدیران سابق فوتبال که همه از ارتباط او با جادوگر معروف خبر دادند، هنوز بعد از گذشت دو دهه به توجیه این ارتباط میپردازد و میگوید: «من هنوز با ایشان ارتباط دارم. بحث جادو نیست، او انرژی مثبت دارد. ما هنوز رفت و آمد داریم. بعضی دوستان ورزشی دیگر هم ارتباطشان را دارند. فقط لازم است شما یک بار این فرد را ببینید تا متوجه حرفهای من شوید.» او الف.الف نام دارد. بعضیها یک خان هم پشت اسم کوچک او قرار دادهاند و این گونه صدایش میکنند. از قضا این فرد چندی پیش همسفر یکی از تیمهای ورزشی شد و همراه این تیم بود. در واقع مسؤولان که میدانستند اسم او حساسیت به همراه دارد و میتواند انتقاد رسانهها را برانگیزد، فکر کردند و فکر کردند تا این چنین پستی برایش جور کنند. حضور پررنگ او از همان ابتدای سفر برای همه ملموس بود. یک منبع خبری در این باره به جامجم میگوید: «آقای رئیس با الف.الف دوستی نزدیکی دارد. ۱۰ سال است تمام تصمیمات خود را با مشورت او میگیرد و بدون اجازهاش آب هم نمیخورد.»
درباره ارتباط نزدیک آقای جادوگر با مدیران ورزشی داستان زیاد است. مثلا مدال جهانی یکی از چهرههای نامدار ورزش ایران که در اتاق او آویزان است، حکایت از رابطه دوستانه بین آنها دارد. بد نیست بدانید این چهره مطرح هم قاب عکسی از آقای الف.الف را همیشه روی میز دفتر کارش دارد و هر جا رفته، این عکس را با خود برده است. یا آن قهرمان وزنهبرداری که میگویند قبل از رفتن به مسابقات جهانی
الف.الف به او گفته بود تو قهرمان جهان میشوی و همه از این پیشگویی تعجب کردند چون وقتی مسابقات تمام شد تعداد زیادی از نفرات آن دسته اوت کردند یا مصدوم شدند تا در نهایت طلا روی سینه آن قهرمان بنشیند.
برای همه عجیب است که این فرد چطور با مدیران، آن هم به این شکل ارتباط میگیرد. البته این جمع شامل بعضی از مربیان و ورزشکاران هم میشود. بهنام ابوالقاسمپور بازیکن سابق پاس که اولینبار ماجرای حضور جادوگر را در این باشگاه مطرح کرد، میگوید: «کار با این افراد آخر و عاقبت ندارد. حتی میگویند شما بعد از مدتی مریض میشوید. یکی از چهرههای فوتبال دقیقا به همین سرنوشت دچار شد. تحقیق کنید، به راحتی متوجه میشوید.»
نادر فریادشیران دستیار مایلیکهن نیز جزو کسانی است که نگاه انتقادی نسبت به این موضوع داشته است. زمانی که او با مایلیکهن در سایپا فعالیت میکرد، پیش از بازی معروفشان با پاس گفت: «ما میبریم به شرط آنکه حریف از جادوگر استفاده نکند.» فریادشیران اولین کسی بود که نام آقای جادوگر را در تلویزیون آورد. او هنوز از ارتباط نزدیک بعضی مدیران و مربیان با آقای الف.الف روایتهایی دارد. او میگوید: «به من گفتند اگر اسمش را بیاوری فلان میشوی و فلان. گفتم این حرفها چیست؟ متاسفانه آقای جادوگر هنوز در فوتبال و ورزش ما هست و با بعضیها ارتباطی نزدیک دارد. یک قهرمان سابق ملی شدیدا به او وابسته شده است.»
به سفر اخیر یکی از تیمهای ورزشی برمیگردیم و ماجرای حضور آقای جادوگر! آن منبع خبری توضیح میدهد: «خیلی زود حضور ایشان در تیم علنی شد و درگیریهایی به وجود آورد. آقای مربی هم شاکی شده بود که من اینجا چکاره هستم؟ حتی دوستی که عامل حضور آقای جادوگر در اردو بود، میگفت بدون مربی هم میتوانیم موفق باشیم چون کار اصلی را ایشان میکند.»
قصه وقتی بیخ پیدا کرد که از بازیکنان نام مادر آنها را پرسیدند! این موضوع با اعتراض بعضی بازیکنان همراه شد که «نام مادر ما را برای چه میخواهید؟» یکی از مسؤولان توضیح داد که ماجرا چیزی نیست که آنها فکر میکنند و قرار است با انرژی مثبت، به لحاظ روحی تیم را در شرایط ایدهآل قرار دهند. منتها این توجیه بازیکنان را آرام نمیکند و باعث بروز مشکلاتی میشود. آنها احتمالا پیشبینی میکردند هر نتیجهای حاصل شود نه به پای تیم که به پای آقای جادوگر نوشته میشود. دقیقا همین اتفاق هم رخ میدهد و بعد از نتیجه خوب تیم، مسؤولی که عامل حضور الف.الف در اردو بود، در محفلی میگوید: «دیدید آقای... چطور هنرنمایی کرد؟ خیلیها انتقاد میکردند فلانی بازیکن خوبی نیست ولی به لطف الف.الف عملکرد خوبی داشت! موفقیت ما به دلیل حضور ایشان در اردو بود. خدا خیرش بدهد!»
به همین سادگی. موفقیت یک تیم را به پای آقای جادوگر مینویسند. حالا او جای پای خود را محکمتر و بلیت سفرهای بعدی را هم برای خود رزرو کرده است. بهنام ابوالقاسمپور پیشکسوت فوتبال میگوید: «الان هر چند جادو و جنبل در فوتبال و در ورزش ما کم شده ولی متاسفانه هنوز بعضیها هستند که با اینها ارتباط دارند. یک مقطعی هم به قول خودشان جواب میگیرند ولی بعد مشکلات زیادی برایشان به وجود میآید.» او در پاسخ به این سوال که آیا خودش تا به حال با الف.الف دیدار داشته، جواب میدهد: «بله. وقتی در پاس بازی میکردیم همراه با علی جانملکی به دیدار او رفتیم. اولش دنبال مسائل مالی نبود و میگفت کار خیر میکند ولی وقتی متوجه شد در فوتبال پول هست، پولی شد و الان آنطور که شنیدهایم کاسبی خوبی برای خودش راه انداخته است.»
مائده محقق / روزنامه جام جم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد