تحولات میانمار

متهم شدن آنگ سان سو چی به فساد گسترده

آنگ سان سو چی به دریافت ۶۰۰ هزار دلار و چند کیلو طلا رشوه و سوءاستفاده از موقعیت خود و افشای اسراء دولتی متهم شده است.
کد خبر: ۱۳۲۰۱۲۰
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از­ ­­خبرگزاری صدا و سیما؛  آنگ سان سو چی رهبر سابق میانمار که در کودتای نظامی اول فوریه سرنگون شد، رسما به فساد متهم شده است.به گزارش خبرگزاری فرانسه از رانگون، آنگ سان سو چی که عملا دولت غیرنظامی میانمار را تا پیش از کودتا اداره می‌کرد، به ویژه به دریافت ۶۰۰ هزار دلار و چند کیلو طلا رشوه و سوءاستفاده از موقعیت خود متهم شده است.

آنگ سان سو چی پیش‌تر برای شش اتهام دیگر از در اختیار داشتن غیرقانونی تاکی واکی تا نقض قانون مربوط به اسرار حکومتی تحت پیگرد قرار گرفته بود.

میانمار "Myanmar" از کشور‌های آسیای جنوب شرقی است. میانمار از شمال شرقی با چین، از شرق با لائوس، از جنوب شرقی با تایلند، از غرب با بنگلادش و از شمال غربی با هند مرز مشترک دارد و از جنوب غربی با خلیج بنگال و از جنوب با دریای آندامان محصور است. میانمار دومین کشور بزرگ آسیای جنوب شرقی است.
 
در سال ۱۸۲۴ برمه توسط بریتانیا اشغال و ضمیمه حکومت هند، مستعمره بریتانیا شد. در سال ۱۹۳۷ بریتانیا برمه را به همراه منطقه "آراکان" که اکنون به آن راخین نیز می‌‎گویند، مستعمره‌ای جدا از حکومت هند خواند و آن را برمه بریتانیا نام نهاد.
 
تا اینکه در سال ۱۹۴۸ بریتانیا اجازه داد تا برمه استقلال یابد و از آن زمان به "میانمار" تغییر نام یافت. میانمار طبق آخرین آمار بدست آمده از جمعیتی بالغ بر ۵۵ میلیون نفر برخوردار است. ۷۰درصد میانمار بودایى هستند. در سال ۱۹۸۲ قانون حقوق شهروندی به تصویب رسید که به واسطه این قانون از میان ۱۴۴ اقلیت موجود در میانمار ۱۳۵ اقلیت حق شهروندی دریافت کردند و ۹ دسته از اقوام اقلیت از حق شهروندی محروم شدند که بزرگ‌ترین این اقلیت‌ها، قوم روهینگیاست.
 
روهینگیا ۴% جمعیت میانمار را تشکیل می‌دهند و بیشتر در ایالت راخین در سواحل غربی میانمار ساکن هستند. آمار رسمی جمعیت روهینگیا ۶ میلیون نفر است، اما طبق آمار غیر رسمی جمعیت این قوم که صد در صد آن‌ها مسلمان هستند به ۸ میلیون نفر می‌رسد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها