جام جم آنلاین همدان؛ شیرزاد جمشیدی با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف و کنترل پیک بار، اظهار کرد: با توجه به روند افزایشی دمای هوا مشترکین با صرفهجویی در مصرف برق به میزان 10 درصد و رعایت نکات و راهکارهای ساده میتوانند ما را در تأمین برق مستمر و گذر از پیک تابستان کمک کنند.
وی با بیان اینکه میانگین انرژی تحویلی شرکت 3 میلیون و 852 هزار و 289 مگاوات ساعت و فروش سالانه نیز 3 میلیون و 479 میلیون و 338 مگاوات ساعت است، گفت: یکی از پدیدههایی که باعث ایجاد تلفات و از دست رفتن این انرژی پاک میشود پدیده سرقت انرژی و برقهای غیرمجاز است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود: برای مبارزه با برقهای غیرمجاز در این شرکت راهکارهای متعددی در دستور کار قرار دارد که یکی از آنها عقد قرارداد با مشاورین حقوقی است که از طریق 15 نفر در واحدهای تابعه این موضوعات پیگیری میشود.
وی ادامه داد: سال گذشته 2 هزار و 611 پرونده توسط دفتر حقوقی شرکت پیگیری شد که از این تعداد 2 هزار و 253 مورد آن مربوط به برقهای غیر مجاز بود.
جمشیدی با بیان اینکه از مجموع این پروندهها تعداد 2 هزار و 476 مورد منجر به نتیجه شد، عنوان کرد: با توجه به این امر بیش از 10 میلیارد و 261 میلیون ریال بابت خسارتهای وارده به شبکه و 14 میلیارد و 366 میلیون ریال بابت انرژی سرقت شده از متخلفین اخذ شد.
وی تصریح کرد: علاوه بر جمعآوری انشعابات غیرمجاز و پیگیری آنها در صورت وجود شرایط فنی، انشعابات کشف شده غیرمجاز به مجاز تبدیل میشوند که طی سال گذشته تعداد آن 979 مورد بوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان یادآور شد: در شرایط کنونی با توجه به افزایش دما و کاهش منابع آبی که در پی آن شاهد کاهش تولید برق هستیم مقابله با رمزارزهای غیرمجاز یکی دیگر از راهکارهای کنترل پیک بار است.
وی افزود: در این راستا با توجه به ابلاغ دستورالعمل توانیر و دستور صریح استاندار و با کمک دستگاههای مختلف استان تاکنون یک هزار و 818 دستگاه رمز ارز غیرمجاز در سطح استان کشف شده است.
جمشیدی اظهار داشت: این تعداد رمز ارز معادل 3.3 مگاوات انرژی غیرمجاز مصرف کرده که معادل بیش از 4.5 میلیارد تومان نیز به شبکههای برق استان خسارت وارد کرده است.
وی عنوان کرد: با توجه به افزایش غیرمجاز در این مقوله برای افرادی که مزارع رمز ارز را به شرکت معرفی کنند تا سقف 10 میلیون تومان پاداش نقدی بدون عنوان نام گزارش دهنده در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه هر ماینر غیرمجاز معادل بیش از 20 دستگاه تنفس مصنوعی مصرف دارد، گفت: شناسایی و جمعآوری رمزارزها نیاز به مشارکت همگانی دارد.
جمشیدی عنوان کرد: از جمله این راهکارها بهرهگیری از نور طبیعی روز، استفاده از دور کند برای کولرهای آبی و تنظیم کولرهای گازی بر روی 26 درجه، استفاده از لوازم برقی پرمصرف در ساعات ابتدایی روز و یا در ایام تعطیل و حذف مصارف برقی غیرضروری در ادارات است.
وی در پایان با اشاره به افزایش حدود 16 هزار مشترک برق در استان همدان طی سال 99 اظهار داشت: تعداد مشترکین برق استان همدان از مرز 770 هزار گذشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد