به گزارش جام جم آنلاین، در معاملات امروز بازار جهانی انرژی هر بشکه نفت برنت 64.88 دلار قیمت گذاری شد که نسبت به دیروز 23 سنت کاهش داشته است.
قیمت نفت آمریکا هم 1.31 دلار پایین آمد و به 62.05 دلار در هر بشکه رسید.
به گزارش اوپک، آخرین قیمت ثبت شده برای هر بشکه نفت تولیدی این سازمان هم 65.95 دلار بوده است.
به گزارش رویترز، انتشار گزارشات مثبت نسبت به مذاکرات 1+4 با ایران در راستای احیای برجام از جمله دلایلی بوده که طی 4 روز گذشته قیمت نفت را کاهشی کرده است.
در واقع مقامات 1+4 و همچنین ایران اعلام کردند: به پیشرفتهای خوبی در راستای احیای توافق هسته ای دست پیدا کردهاند که همین امر باعث میشود، میلیونها بشکه روزانه از تولید نفت ایران آماده ورود به بازار جهانی باشد.
طی این هفته و به خاطر افزایش احتمال احیای برجام قیمت نفت بیشترین افت هفتگی را از ماه مارس تا کنون به ثبت رسانده است.
یک مقام اروپایی در روز چهارشنبه گفته بود که مطمئن است برجام احیا خواهد شد. البته طی ماههای آینده شاهد افزایش قیمت نفت در بازار جهانی باشیم.بگونهای که برخی کارشناسان از قیمت بالای 100 دلار در دسامبر سال جاری صحبت میکنند و بانک جیپیمورگان میگوید، پیشبینی کرده قیمت نفت در پایان امسال 72 دلار در هر بشکه را خواهد دید.
مورگان میگوید برای اینکه قیمت نفت به بالای 100 دلار برسد باید تقاضای روزانه نفت در بازار جهانی در سه ماهه سوم و چهارم سال جاری به 102.6 میلیون و 10.3.6 میلیون بشکه افزایش یابد و اوپک پلاس هم عرضه نفت خود به بازار جهانی را افزایش ندهد.
سلطان احمدالجابر مدیرکل شرکت ملی نفت ابوظبی دیروز گفته بود که در حال حاضر تقاضای نفت در بازار جهانی به 95 میلیون بشکه در روز رسیده است.
بانک جیپیمورگان همچنین گفته که بازگشت نفت ایران به بازار جهانی یکی دیگر عواملی است که از رسیدن قیمت نفت به 100 دلار جلوگیری خواهد کرد.
این بانک میگوید: تا دسامبر سال جاری تولید نفت و میعانات گازی ایران به 3.2 میلیون بشکه افزایش خواهد یافت و بیش از یکسال دیگر طول خواهد کشید که شاهد رسیدن حجم تولید ایران به بیشینه خود در رقم 4.2 میلیون بشکه در روز باشیم.
منبع: فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت