به گزارش جام جم آنلاین قزوین، نصرآبادی بیان کرد: امسال هم این مناسبت مصادف شده با بحران کرونا، وقتی که این اتفاق افتاد حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات اولین سد دفاعی مردم در مقابل این بیماری بود؛ آموزش، اطلاع رسانی، اتصال سیستم های به هم پیوسته همه ناشی از حضور جامعه اطلاعاتی دنیا در حوزه های کسب و کار، سلامت و حوزه های مختلف بود.
وی در ادامه اظهار کرد: حوزه فن آوری در واقع نشان داد تاثیرگذاری زیادی در عرصه های گوناگون دارد و بزرگترین تاثیر آن نمایاندن فاصله دیجیتالی کشورها در حوزه اقتصادی اجتماعی، فرهنگی، اطلاعاتی، اقتصادی و فرهنگی در زمان شیوع کرونا بود؛ در کشور ما نیز در حوزه آموزش از راه دور، سلامت و کسب و کار اینترنتی این فاصله و شکاف در حوزه فناوری اطلاعات کاملا مشهود شد،به طوری که از همان روزهای اولیه، اینترنت روستایی و توسعه اینترنت شهرها سرلوحه کارها شد.
مدیر مخابرات منطقه قزوین گفت: مجموعه ict در کنار مدافعان سلامت به عنوان جهادگران حوزه ارتباط در این یک سال و اندی توانستند این فاصله ها را کم کنند و با تمهیداتی که برای سال آینده پیش بینی کرده بود تواستند سرویس های مخابراتی را سرپا نگه دارند تا در معنای عام دغدغه ای به نام حوزه ارتباط برای مردم وجود نداشته باشد و همراه آن با حرکت رو به جلو مشکلات را بررسی کرده و کیفیت اینترنت در استان را ارتقا بدهند.
او بیان کرد : این روزها فرصت مناسبی است تا در استان ها در مورد استراتژی های حوزه ict و دولت الکترونیک تصمیم گیری های جدی تری گرفته شود و سرمایه گذاری های مناسبی به عنوان یکی از صنایع پاک که دور از آلودگی محیط زیستی است انجام پذیرد و مردم سرویس های بهتری از مجموعه بازیگران حوزه ict دریافت کنند.
وی گفت: مساله کرونا تهدیدات بسیار جدی در حوزه کسب و کار برای مردم ایجاد کرد اما چون مردم همیشه پیش رو بودند توانستند از زیست بوم ها و پلتفرمهایی که وجود داشت بهترین راه را برای ایجاد اشتغال و کسب و کار آنلاین پیدا کنند.
نصرآبادی عنوان کرد: در سال گذشته، 14793 خط تلفن ثابت در کلیه مراکز روستایی و شهری و بین شهری دایر شد تا مجموعه تلفن های استان به رقم 404 هزار و 496 خط تلفن برسد و از ابتدای امسال نیز 1100 مشترک به این آمار اضافه شد.
مدیر مخابرات منطقه قزوین یادآورشد: در حال حاضر 48 مرکز تلفن شهری و 358 مرکز تلفن ثابت روستایی وجود دارد که مخابرات قزوین توانسته با دایر کردن خط تلفن در دورترین نقاط استان به نوعی عدالت اجتماعی در حوزه ارتباطی را محقق کند.
نصرآبادی در پایان اظهارداشت:در حال حاضر خدمات adsl در 167 نقطه استان ارائه می شود و بیش از 33 هزار و 728 پورت adsl در استان ایجاد شده که 90 هزار و 409 مشترک از این سرویس استفاده می کنند و بخش اعظم آن مختص روستاها هستند؛ امسال نیز 2 هزار و 791 مشترک به تعداد مشترکین اضافه شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت