وی در ادامه بیان کرد: در ابتدا و بواسطه آماده نبودن بسترهای لازم، مراکز کل کشور و از جمله فیروزکوه فعالیت های خود را در بستر پیام رسان واتساپ ارائه دادند.
مدیر کانون پرورش فکری همچنین بیان داشت: در ادامه پیشنهاد فعالیت کارگاه ها از طریق سیستم Skyroom تخصصی کانون ارائه شد؛ برای عملی شدن این هدف، آموزش های تخصصی برای مربیان در نظر گرفته شد و در نهایت با توجه به توانایی هر مرکز فعالیت ها به سه دسته اعم از فعالیت های عمومی، فعالیت های اختصاصی و فعالیت های برخط استانی و ملی تقسیم بندی و در معرض آزمایش قرار گرفت.
ارجمندی تاکید کرد: پس از گذراندن آموزش های عمومی و آزمون و خطا در برخی مراکز انتخاب شده، این فعالیت ها در سطح وسیع و در سامانه kpf.ir در معرض دید و انتخاب اعضا قرار گرفت.
وی همچنین اذعان داشت: اعضا در سراسر کشور پس از ثبت نام و عضویت در این سامانه، محل زندگی و مرکز خود را انتخاب و از میان فعالیت های معرفی شده در زمینه های فرهنگی، ادبی و هنری کارگاه های مورد علاقه خود را انتخاب و با پرداخت شهریه، در این کارگاه ها شرکت می کنند.
ارجمندی همچنین خاطر نشان کرد: مرکز فیروزکوه نیز از زمستان ۱۳۹۹ فعالیت های خود را در سامانه kpf.ir و در قالب کارگاه های عمومی و تخصصی مانند قصه گویی، معرفی کتاب، معرفی سرزمین، معرفی مفاخر، شناخت وقایع، تمرین نقد و گفتگو، کاردستی، پخش و نقد انیمیشن و فیلم، معرفی رمان های مناسب برای نوجوان، ساخت انیمیشن، قصه نویسی، آموزش شعرخوانی، شعر و داستان نویسی خلاق، آموزش نقاشی، نمایش خلاق و نمایش رادیویی، نمایش عروسکی و غیره ارائه می کند.
وی در ادامه افزود: از بهار ۱۴۰۰ نیز دو کارگاه اوریگامی و آموزش تئاتر نیز در بخش کارگاه های برخط استانی به این فعالیت ها اضافه و در حال ارائه اطلاعات و آموزش های لازم به اعضای خود می باشد.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان فیروزکوه در پایان تاکید داشت: کارگاهای مجازی فرهنگی مرکز فیروزکوه در تمامی روزهای هفته و از ساعت ۱۰ الی ۱۲، کارگاه های برخط در روز سه شنبه از ساعت ۱۳ الی ۱۴، کارگاه های هنری روزهای شنبه و یکشنبه از ساعت ۱۱ الی ۱۲ و کارگاه های ادبی نیز روزهای دوشنبه، چهارشنبه و پنج شنبه برگزار می گردد