تولیدات فرهنگی معنویت جامعه را تقویت می‌کند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان گفت: تولیدات فرهنگی، پایه‌های معنویت در جامعه را تقویت می‌کند.
کد خبر: ۱۳۱۲۰۱۸
به گزارش جام جم آنلاین لرستان: احمد حسین فتایی اظهار کرذ:  اعتقاد راسخی به ظرفیت مؤسسات و انجمن‌های بخش خصوصی داریم و در طی یک سال گذشته بخش عمده‌ای از فعالیت‌ها در قالب  تفاهم‌نامه‌ی فرهنگی و هنری، برون‌سپاری شده است.  
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان تصریح کرد: شعارهای سال، سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) است که در طی چند سال گذشته به موضوع تولید اختصاص‌یافته و پشتیبانی و مانع زدایی از تولیدات فرهنگی و هنری در سال جاری در اولویت برنامه‌های این اداره کل قرار دارد.

وی افزود: تولیدات اقتصادی نیازمندی‌های مادی جامعه را برطرف می‌کند و تولیدات فرهنگی، غذای روح و زمینه‌ساز تقویت معنویت در جامعه است که نیاز است در این زمینه از تمام ظرفیت‌های دولتی و غیردولتی استان استفاده شود.

فتایی در ادامه با اشاره به نگاه ویژه این اداره کل به موضوع « کاهش آسیب‌های اجتماعی » ابراز داشت: بصیرت افزایی مهم‌ترین راهکار کاهش آسیب‌های اجتماعی است و در این راستا علاوه بر شورای فرهنگ عمومی استان، جشنواره‌ها و برنامه‌های فرهنگی، هنری و قرآنی متنوعی را برای سال جاری طراحی کرده‌ایم.

در ادامه این جلسه معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، برگزاری این پویش را فرصتی مغتنم برای محتوا سازی فرهنگی و بومی کردن فضای مجازی دانست و افزود: در سال جاری و در راستای شاخصه‌های ابلاغی رهبری انقلاب در بیانیه گام دوم، تلاش می‌کنیم بیش از گذشته از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنیم.
 
رضا نیازی ابراز کرد: با توجه به برگزاری کنگره ملی ۶۳۰۰ شهید استان در سال آینده، دستگاه‌های فرهنگی استان باید برنامه‌ریزی لازم را برای اجرای برنامه‌های متنوع و تأثیرگذار متناسب بافرهنگ ایثار و شهادت صورت دهند.

در پایان این مراسم ضمن تقدیر از برگزیدگان پویش، از همسر شهید سید نورخدا موسوی نیز تجلیل شد.


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها