در این بخش سعی داریم تعمیرات ماشین لباسشویی و اررورهای ممکن در لباسشویی های سامسونگ را آموزش دهیم تا بدون هیچگونه پرداخت هزینه ای خطاهای دستگاه خود را بشناسید و آن ها را رفع کنید.
- کد خطای E, E7, 1C 1 مربوط به سنسور سطح آب : جهت رفع این خطا در ابتدا دستگاه را خاموش و 30 ثانیه صبر کنید، دوباره روشن کنید و برنامه ای جدید را شروع کنید، مقدار اهم سنسور آب را با اهم سنج اندازه بگیرید و در صورت نیاز سنسور را عوض کنید.
- کد خطای E, 3E1, 3E2, 3E3, 3E4, bE, 3C 3 مربوط به موتور : برای رفع این مشکل در ابتدا باید دستگاه را خاموش و 30 ثانیه صبر کرد، پس از این دوباره دستگاه را روشن کنید و برنامه جدید شروع کنید.
- کد خطای E/E1/4C 4 مربوط به تامین آب : جهت رفع این خطا اطمینان یابید که شیر آب باز باشد و به درستی وصل شده باشد، شیلنگ آب مسدود نشده باشد، شیر آب یخ زده نباشد، دستگاه با فشار آب کافی کار کند، حتما فیلتر ورودی را در انتهای شیر بررسی فرمایید، سوراخ فیلتر که ممکن است مسدود شود را پاک کنید.
- کد خطای E1, 4E2, 4Ed, H1, HE, 4C2, HC,CE, E84 مربوط به دمای آب : برای رفع این مشکل بهتر است شیلنگ آب را به منبع سرد وصل کنید که آب سرد معمولا با یک شیر آب آبی نمایش داده می شود.
- کد خطای E, E2, 5C5 مربوط به زهکشی : جهت رفع این اررور، در ابتدا باید فیلتر پمپ زهکشی را تمیز کنید که هرگونه انسداد از بین رود، سپس شیلنگ تخلیه را چک کنید، در این مرحله باید اطمینان یابید که یخ زده و مسدود نباشد و به درستی بر اساس نوع اتصال قرار گرفته است و یا در نهایت بررسی کنید شیلنگ تخلیه به سیستم تخلیه راه برده است.
- کد خطای 8E مربوط به جریان آب : دستگاه را خاموش و پس از 30 ثانیه روشن کنید و برنامه جدیدی را شروع کنید.
- کد خطایC8 مربوط به سنسور MEMS: برای رفع این مشکل، دستگاه را خاموش و چرخه را دوباره راه اندازی کنید.
- کد خطای E1, PH1, 9E2, Plo, AE 9مربوط به روشن نبودن برق : دستگاه را خاموش و پس از 30 ثانیه روشن کنید، سپس آن را به صورت مستقیم به برق متصل کنید، در صورتی که دستگاه هنوز برق ندارد امکان تعویض فیوز وجود دارد.
- کد خطای AC، AE، 13E، AC6 مربوط به اخطار مخابرات : با توجه به حالت دستگاه ممکن است به طور خودکار به عملیات عادی برگردد، ابتدا دستگاه را خاموش و چرخه را دوباره راه اندازی نمایید.
- کد خطایbE3، 18E، bE2، 14E، bE1،12E مربوط به دکمه ها : برای رفع این اررور در ابتدا بررسی کنید کدام دکمه ها چسبیده هستند، سپس دستگاه را از برق جدا نکنید و دکمه ها را با پارچه ملایم تمیز کنید.
- کد خطای DDC مربوط به درب : هنگامی این پیام ظاهر می شود که درب را بدون اینکه دکمه Start / Pause را فشار دهید باز می کنید.
- کد خطای dE2مربوط به کلید روشن/خاموش : در صورت مشاهده این خطا در ابتدا دستگاه را از برق جدا و 5 دقیقه بعد مجددا روشن کنید.
- کد خطای FEمربوط به فن دستگاه : در صورت بروز این خطا در ابتدا فن را چک کنید زیرا ممکن است به پروانه های فن دستگاه چیزی گیر کرده باشد.
- کد خطای HE1، E5، 6E مربوط به گرم کننده :جهت رفع این خطا، المنت دستگاه، سنسور حرارتی را بررسی نمایید و در صورت نیاز سنسور حرارتی را تعویض کنید.
- کد خطای HE3مربوط به عملکرد بخار : این مورد نیاز به بازدید و بررسی تکنسین دارد.
- کد خطایOE, OF, E3, OCمربوط به خطای سرریز پودر و مایع ماشین لباسشویی : جهت رفع این خطا، دستگاه را خاموش و پس از 30 ثانیه آن را روشن کنید.
- کد خطای tE, EC, tE1, tE2, tE3مربوط به حسگر دما : برای رفع این خطا دستگاه را خاموش و پس از 30 ثانیه روشن کنید و برنامه جدید را شروع کنید.
- کد خطای UE, E4, Ubمربوط به بار نامتعادل داشتن ماشین : بارگیری مجدد با اضافه یا حذف مواردی جهت اطمینان از متعادل شدن ماشین، و اطمینان یافتن از اینکه که دستگاه روی سطح صاف و پایدار قرار گرفته است.
- کد خطای UCمربوط به نوسان در ولتاژ منبع تغذیه : دستگاه را خاموش و پس از 30 ثانیه روشن کنید، یک برنامه جدید را شروع کنید در صورتی که نشان داده نشده است باید بررسی کنید که برق به درستی تامین و سیم برق آن وصل شده باشد.
در صورت برطرف نشدن مشکلات و اررورهای دستگاه خود با کارشناسان مرکز تعمیر تخصصی ویرا سرویس تماس بگیرید تا در اسرع وقت تکنسین های دوره دیده و مجرب خود را به محل شما اعزام نماید.