به گزارش جام جم انلاین ایلام: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان ایلام در این آئین که به صورت ویدئو کنفرانس در ارتباط با مرکز و استانهای دیگر برگزار شد بیان کرد: هم اکنون 290 نخبه دانش آموز، دانشجو و دانش آموخته مددجو در حوزه های تحصیلی،ورزشی،دینی از حمایتهای ویژه کمیته امداد برخوردار هستند که از این تعداد ۷۰ نفر در مقطع دکتری در حال تحصیل هستند و از این تعداد نیز 15 نفر از آنان در حال تحصیل در رشته های پزشکی هستند.
موسی نژاد افزود: نخبگان مورد حمایت این نهاد اگرچه که از لحاظ اقتصادی در تنگنا بوده اند اما از لحاظ علمی و داشتن استعدادهای درخشان در سطح بالایی قرار دارند.
وی اشتغال این نخبگان را از دغدغه های اصلی آنان برشمرد و گفت: امیدواریم آموزش و پرورش و دیگر دستگاهها در این استان زمینه استفاده از توان و ظرفیت این قشر و استفاده از توان علمی آنان را فراهم نمایند.
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام تصریح کرد: هم اکنون بیش از 9 هزار دانشجو و دانش آموز از خدمات فرهنگی و آموزشی این نهاد برخوردار هستند.
مدیرکل آموزش وپرورش استان ایلام نیز در این همایش گفت: کمیته امداد بهترین و اثرگذارترین نوع خدمت را به قشر تحصیل کرده و مددجو در استان ایلام ارائه می دهد.
دکتر مهردادی افزود: استفاده از ظرفیت نخبگان در بدنه مدیریتی و اداری باعث رشد و توسعه استان می شود و نیازمند این هستیم که دستگاههای اجرایی استان سهمیه خاصی را برای بکارگیری و اشتغال نخبگان تحصیل کرده تعیین و ردیف خاصی را برای استخدام آنان در نظر بگیرند.
وی ادامه داد: خوشبختانه در استان ایلام قشر نخبه و تحصیل کرده مورد حمایت کمیته امداد توانسته اند به مدارج بالای علمی، مدیریتی و اداری دست پیدا کنند.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان ایلام نیز در این همایش اظهار کرد:تأثیرگذاری خدمات علمی، آموزش و فرهنگی کمیته امداد به مردم به عینه در جامعه قابل لمس است.
حجت الاسلام فتاحی ادامه داد:کمیته امداد از دستگاههایی است که در زمینه های فرهنگی ، آموزشی،دینی و مذهبی بهترین نوع خدمات را به نیازمندان و مددجویان ارائه می دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت