بر همین اساس داشتن توان موشکی یکی از مهمترین محورهای راهبرد دفاعی جمهوری اسلامی برای مقابله با تهدیدات به شمار میرود.
از همین جهت طبیعی است سپاه بهعنوان یکی از بازوان قدرتمند نظام باید در تقویت سیستم دفاعی کشور حضور فعالی داشته باشد.
در سالهای پس از انقلاب حضور نیروهای خارجی بر حساسیت شرایط منطقه افزوده و بهاینترتیب نیروهای نظامی کشورمان با توجه به فناوریهای روز دنیا تدابیر جدیدتری را برای مقابله با تهدیدات بهکار گرفتهاند.
جمهوری اسلامی طی چهاردهه گذشته توانسته است پیشرفتهای چشمگیری درزمینه موشکی و دفاعی داشته باشد و امروزه قدرت موشکی کشورمان بهعنوان یکی از دستاوردهای بزرگ جمهوری اسلامی در عرصه فناوریهای نظامی و قدرت دفاعی کشور محسوب میشود.
سپاه در دهههای گذشته با تکیهبر ظرفیت و توانمندی داخلی در فواصل مختلف، موشکهای جدید و مدرنی را رونمایی کرد که نشاندهنده پیشرفت روزافزون ایران در عرصه دفاعی است.
سپاه در کنار سایر نیروهای نظامی و در جهت منافع ملی باوجود تحریمهایی که توان دفاعی کشور را هدف گرفته بود با بهرهگیری از توان متخصصان داخلی توانست به پیشرفت قابلتوجهی در حوزه دفاعی کشور دست یابد.
بنابراین سایر نهادهای کشور نیز باید با تکیهبر توان و ظرفیت داخلی کشور و استفاده از نبوغ جوانان ایرانی در حوزههای مختلف چنین ابداعات و توانمندیهایی داشته باشند.
ساخت شهرهای موشکی از سوی سپاه تجربه موفق و خوبی در سیستم دفاعی کشور بعد از انقلاب اسلامی است و نشان میدهد بهرغم تمام فشارهایی که بر کشور وجود دارد، قادریم در حوزه دفاعی پیشرفت کرده و بهواسطه این پیشرفت به این درجه از امنیت برسیم بنابراین در سایر حوزهها نیز باید با تکیهبر توانمندی داخلی و شعار «ما میتوانیم» که یکی از دستاوردهای انقلاب و اهداف گام دوم انقلاب است، حرکت کنیم.
ذکر این نکته نیز ضروری است که اگر طی سالهای گذشته در سایر حوزهها ازجمله اقتصادی و... نیز بر این موضوع یعنی توانمندی داخلی تکیه داشتیم، قطعا مشکلات اقتصادی کشور کاهش یافته و مجبور به تحمل این حجم از فشارهای اقتصادی نبودیم.
فدا حسین مالکی - عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس / روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت