به گزارش جام جم آنلاین به نقل از گاردین، تخمین زده می شود 250 میلیون شغل در سراسر جهان به دلیل پاندمی کرونا از دست رفته باشد. همچنین تعداد افرادی که تحت تأثیر ناامنی حاد غذایی قرار دارند در پایان سال 2020 به 272 میلیون نفر رسیده بود.
بر اساس این گزارش یک دهه پیشرفت اقتصادی در بسیاری از کشورهای جهان از دست رفت.
بُعد انسانی شرایط جهان نیز باید مورد توجه قرار بگیرند. بیش از یک میلیارد کودک در طی همه گیری کرونا در خانه ماندند و به مدارس نرفتند. در این میان دانش آموزان زیادی که بسیاری از آنها دختر هستند هرگز دیگر به مدرسه برنمی گردند.
این بچه ها نه تنها یادگیری را از دست می دهند بلکه در آینده کمتر فرصت شغلی نصیب آنها می شود و توانایی بالقوه آنها نیز از بین می رود. بر اساس گزارش گاردین، برای متوقف کردن تخریب زندگی و معیشت ، جامعه جهانی باید سریعاً برای تسریع حمایت از کشورها اقدام کند تا آنها بتوانند بهبود پایدار داشته باشند و آینده بهتری را برای مردم خود تأمین کنند.
در شش ماه گذشته ، بسیاری از کشورها اقداماتی را برای کاهش تأثیرات اجتماعی و اقتصادی همه گیری در نظر گرفته اند. کشورهای صنعتی تا 20 درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف بسته های محرک کرده اند. اما برای فقیرترین کشورها این رقم کمتر از 2 درصد است.
برای کشورها بسیار مهم است که برای بهبود اوضاع خود سرمایه گذاری کنند ، اما اگر رویکرد گسترده تری اتخاذ نشود خطر گسترش شکاف بین کشورهای فقیر و ثروتمند بیش از پیش فراهم می شود.
بانک جهانی در حال افزایش دسترسی به منابع از انجمن توسعه بین المللی ، صندوق برای فقیرترین کشورها است و در تلاش است تا 55 میلیارد دلار (40 میلیارد پوند) به فقیرترین کشورها بدهد. .
انتقال مهم در سیستم های انرژی ، سیستم های غذایی و سیستم های حمل و نقل و شهری نیز بر اساس گزارش های متعدد و تحقیقات جامع ضروری به نظر می رسد.
بر اساس گزارش ها فعلا نمی توان کنترل مناسبی بر روی افزایش جمعمیت فقرای جهان داشت. پیش بینی می شود تعداد فقیران دنیا همچنان با روند کنونی عدد فزاینده ای داشته باشد که جلوگیری از آن کار بسیار سخت کشورهای توسعه یافته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم