به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل ، دانشمندی که به ساخت واکسن کرونای آکسفورد کمک کرد می گوید ویروس آفریقایی جدید می تواند تمامی واکسن های کرونای کنونی را بی اثر کند.
سر جان بل ، استاد پزشکی در دانشگاه آکسفورد ، گفت که نژاد آفریقایی بیشتر از نژاد کنت (نوع انگلیسی) نگران کننده است.
اعتقاد بر این است که واکسن ها در برابر نوع بسیار مسری انگلیس که در حال حاضر باعث افزایش چشمگیر موارد در سراسر کشور می شود ، موثر هستند. اما این تاثیرگذاری احتمالا بر روی ویروس آفریقایی وجود ندارد.
وی گفت که نوع ویروس آفریقای جنوبی - که در دو مکان در انگلیس شناسایی شده است واقعاً تغییرات اساسی در ساختار پروتئین دارد به این معنی که واکسن ها نمی توانند کار کنند.
واکسن با آموزش سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با پاتوژن ، از بیماری جلوگیری می کند.
این واکسن ها آنتی بادی ایجاد می کند؛ در واقع پروتئین های مبارزه با بیماری ساخته شده و ذخیره می شوند تا در آینده با چسباندن پروتئین های سنبله در برابر مهاجمان مبارزه کنند.
اما آنها قادر به شناسایی پروتئین ها نیستند زیرا ویروس ها جهش یافته اند. این بدان معناست که بدن ممکن است برای حمله به ویروس برای بار دوم توانایی نداشته باشد.
جهش های مرتبط با فرم آفریقای جنوبی تغییرات بسیار اساسی در ساختار پروتئین هستند.
استرالیا ، ایتالیا ، ایسلند ، اسپانیا و هلند از جمله کشورهایی هستند که موارد مربوط به ویروس کرونای انگلیسی را شناسایی کرده اند اما ویروس آفریقایی که گفته می شود واکسن در برابر آن بی ثمر است هنوز به جایی نرسیده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت