آذری‌جهرمی در صحن مجلس:

۳۵ هزار روستا متصل به اینترنت هستند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ۳۵ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار متصل به اینترنت هستند و اتصال سایر روستاها را هم در دستور کار داریم.
کد خبر: ۱۲۹۶۳۷۵
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، حبیب‌الله دهمرده در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در طرح سؤال خود از محمدجواد آذری جهرمی درباره علت عدم اجرای طرح «نصب فیبرنوری در استان‌های مرزی مانند سیستان و بلوچستان» گفت: یکی از مطالب زیرساختی مربوط به بحث مخابرات است.
 
وی بیان کرد: متأسفانه در این زمینه بین نقاط برخوردار و غیربرخوردار کشور اختلاف زیادی وجود دارد و ما مدت‌هاست تذکر می‌دهیم بسیاری از کلاس‌هایی که در مناطق محروم برگزار می‌شود، دانش‌آموزان از نظر اتصال به اینترنت دارای مشکلاتی هستند.
 
نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا، کلاس درس دانش‌آموزان به شکل مجازی برگزار می‌شود و سؤال بنده آن است که دانش‌آموزان مناطق محروم و کم‌برخوردار چه جرمی مرتکب شدند که در این مناطق زندگی می‌کنند و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات آیا فقط مأموریت دارد که به نقاط برخوردار کشور خدمت‌رسانی کند؟!
 
در ادامه محمدجواد آذری جهرمی خطاب به دهمرده، گفت: دغدغه شما کاملاً درست است و رویکرد مجلس هم مبتنی بر این مسئله بوده به گونه‌ای که در برنامه ششم توسعه آمده که «۸۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار باید به فیبر نوری متصل شوند».
 
وی بیان کرد: شرایط کرونایی ضرورت این موضوع را دوچندان کرد و تلاش همکاران بنده در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همواره این بوده که این موضوع را تسریع بخشیم.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در حال حاضر از مجموع ۳۹ هزار و ۵۰ روستای بالای ۲۰ خانوار، ۳۵ هزار روستا متصل به فیبر نوری هستند و برای ۴۰۰۰ روستای دیگر نیز برنامه‌ریزی شده که اتصال این روستاها نیز تا پایان سال عملیاتی شود.
 
آذری جهرمی اظهار داشت: نُرم اتصال روستاهای سیستان و بلوچستان به اینترنت از روستاهای دیگر کمتر است و ما به دنبال آن هستیم که سرعت کار در این مناطق هم افزایش پیدا کند.
 
وی افزود: در حال حاضر در استان سیستان و بلوچستان مجموعاً ۱۲ هزار کیلومتر فیبر نوری پیش‌بینی شده داریم که ۷۰۰۰ و ۳۰۰ کیلومتر در مجموعه شرکت مخابرات ایران است و ۴۰۰۰ کیلومتر هم در این دولت انجام شده بر این اساس این آمار نشان دهنده آن است که دولت به احداث فیبر نوری در استان سیستان و بلوچستان توجه کرده است.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد: سیستان و بلوچستان به ظرفیت بیشتری نیاز دارد و به همین دلیل ما از رئیس‌جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر اقتصاد درخواست کردیم که اعتباراتی برای حل این مشکل اختصاص دهند که دولت ۱,۰۰۰ میلیارد تومان اختصاص داده تا عقب‌ماندگی استان سیستان و بلوچستان را در این زمینه پوشش دهیم و این برنامه ما تا اردیبهشت ماه تکمیل می‌شود.
 
آذری جهرمی اظهار داشت: بنده یکشنبه هفته آینده به استان سیستان و بلوچستان سفر می‌کنم، ۱۰ روز در این استان می‌مانم و قرار است سیستم‌های عملیاتی در آنجا مستقر شوند تا بتوانیم ۲۷ درصد روستاهای باقی مانده بالای ۲۰ خانوار این استان را به اینترنت متصل کنیم.
 
وی با اشاره به اینکه بخش بزرگی از روستاهای زیر ۲۰ خانوار هم تحت پوشش قرار می‌گیرند، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و همچنین همدلی همه‌جانبه‌ای که در بین مسئولان اجرایی در این زمینه وجود دارد، به دنبال آن هستیم شرایط را به جایی برسانیم که مردم این استان در مناطق روستایی بتوانند از خدمات و ارتباطات بهره‌مند شوند.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ما تمام وقت خود را برای این کار گذاشته‌ایم، مدیریت و نظارت بر اجرای این قانون هم در حال پیگیری است، بنده هر روز وضعیت اتصال روستاهای کشور به اینترنت را پیگیری می‌کنم و به دنبال آن هستیم که رضایت مردم را در این زمینه به دست آوریم.
 
وی اظهارداشت: استان سیستان و بلوچستان در زمینه اتصال به شبکه ملی اطلاعات و بهره مندی از زیرساخت های ارتباطی از تراز ملی پایین تر است که البته در این دولت ۴ هزار و ۷۰۰ کیلومتر فیبر نوری برای این استان کشیده شده است.
 
وی بیان کرد: یکی از چالش های پیش روی ما عدم اتصال بخشی از روستاهای سیستان و بلوچستان به
شبکه برق است و ما در جریان انجام عملیات احداث زیرساخت های ارتباطی به دنبال حل این مشکلات هستیم.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تا اریبهشت ماه عملیات فیبر نوری در استان سیستان و بلوچستان به مرز قابل قبولی خواهد رسید و تلاش می کنیم احداث فیبر نوری و شبکه ملی اطلاعات در این استان با کمترین مشکل و هر چه سریع تر انجام شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها