پلاک خودروهایتان را مخدوش نکنید

طبق ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی هر کس ارقام و مشخصات پلاک وسایل نقلیه را تغییر دهد و یا چنین وسایلی را با علم به تغییر و یا تعویض پلاک تقلبی استفاده کند، به حبس از ۶ ماه تا یک‌سال محکوم می‌شود.
کد خبر: ۱۲۹۱۹۱۹

به گزارش جام جم آنلاین، معاون آموزشی و ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ ظهر جمعه در گفتگو با ایرنا افزود: بر اساس این ماده اگر فردی پلاک وسیله نقلیه موتوری دیگری را به خودرو خود الصاق کند یا برای آن پلاک تقلبی بکار برد نیز مشمول این مجازات خواهد شد.

سرهنگ علی همه‌خوانی ادامه داد: با توجه به اعمال محدودیت تردد توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا از اول آذر ماه، تردد خودروها از ساعت ۲۱ تا چهار صبح در درون شهرهای قرمز ممنوع است و پلیس رانندگان متخلف را ۲۰۰ هزار تومان جریمه می‌کند و کسانی که اقدام به مخدوش کردن پلاک خودرو خود کنند نیز به حبس محکوم می‌شوند.

وی با بیان اینکه تغییر غیرقانونی و مخدوش کردن پلاک خودرو از جمله جرایمی است که در سال های اخیر به ویژه در شهرهای بزرگ افزایش یافته است، گفت: افرادی که اقدام به این عمل می‌کنند علاوه بر فرار از قانون، جریمه اعمال غیرقانونی خود را به حساب دیگر شهروندان می‌گذارند، به همین دلیل خلافی هر ۲ پلاک باید توسط فرد خاطی پرداخت شود.

به گفته معاون آموزشی و ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، دستکاری و مخدوش کردن غیرقانونی پلاک خودرو در عین آن که جرم تلقی می‌شود مشکلاتی را نیز برای دیگران ایجاد و حقوق افراد دیگر را ضایع می‌کند، زیرا اقدام آنان موجب صدور قبض جریمه برای فرد دیگری می‌شود.

همه‌خوانی بیان کرد: مأموران پلیس راهور تهران در مواجهه با خودروهایی که دارای پلاک مخدوش هستند، ضمن اعمال قانون، راننده را به دستگاه قضایی معرفی خواهند کرد، چرا که طبق قانون، تغییر پلاک جرم تلقی می‌شود.

وی ادامه داد: متخلفان برای فرار از قانون روش‌های مختلفی برای ناخوانایی پلاک استفاده می‌کنند که می‌توان به پخش روغن‌های تیره بر روی پلاک، گلی و خاکی کردن پلاک، استفاده از اسپری های مخصوص، استفاده از کاورهای پلاستیکی تیره اشاره کرد.

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفته است که با تغییر وضعیت شیوع بیماری کرونا در شهر تهران از قرمز به نارنجی، محدودیت ها تغییر پیدا می کند اما بخشی از محدودیت ها در هفته آینده در این شهر همچنان پابرجا خواهد بود.

بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا حضور کارکنان در شرایط نارنجی حداکثر تا ۵۰ درصد است، به این معنی که خیلی از ادارات متناسب با کار خود می توانند میزان کمتری از کارکنان را در اداره میزبان باشند.

وی افزود: اگر هفته های آینده در شاخص های بهداشتی و بیماری به دلایل رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی، تغییر به وجود آید، تهران می تواند به صورت مجدد در زمره شهرهای قرمز قرار گیرد، لذا مردم باید توجه جدی به دستورات بهداشتی داشته باشند.

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، قرار است وزارت بهداشت هر هفته وضعیت هر استان و شهرستان را مطابق چند شاخص مانند میزان ابتلا، تعداد افراد با تست مثبت، مرگ و میر و بستری در بیمارستان ها ارزیابی و وضعیت استان ها و شهرستان ها را در سه بخش قرمز، نارنجی و زرد اعلام کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها