به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، دکتر آنتونی فائوچی، کارشناس ارشد بیماریهای عفونی در آمریکا گفت: علائم پایدار بیماری کووید ۱۹ بسیار بیشتر از سایر سندرم های ویروسی مانند آنفلوآنزا ادامه پیدا میکند.
بین ۲۵ تا ۳۵ درصد از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ برای طولانی مدت با علائم این بیماری همانند خستگی، تنگی نفس، دردهای عضلانی، اختلالات خواب و عارضه «مه مغز» مواجه هستند.
وی گفت: به طور قطع میدانیم سندرمی پس از بیماری کووید ۱۹ وجود دارد که با نامهای «کووید طولانی» و «کووید مزمن» شناخته میشود. به طور دقیق مشخص نیست این علائم برای چه مدتی ادامه پیدا می کند چرا که کمتر از یک سال از زمان کشف این ویروس گذشته است هرچند علائم بیماری در برخی از مبتلایان برای چند ماه پس از ابتلای اولیه باقی مانده است.
وی همچنین در پاسخ به چرایی کاهش روند مرگ و میر ناشی از این بیماری در ایالات متحده طی ماه های اخیر گفت: این موضوع از سه فاکتور سن، تجربه و بهتر شدن داروها نشات میگیرد. ما در درمان بیماران، عملکرد بهتری کسب کرده و تجربه بیشتری بدست آوردهایم.
کارشناس ارشد بیماریهای عفونی در آمریکا افزود: همچنین روشهای درمانی همچون داروی دگزامتازون و رمدسیویر وجود دارد که به این بیماران در تسریع روند بهبودیشان کمک میکند.
به گزارش شبکه خبری سی ان ان، به گفته فائوچی همچنین در حال حاضر افراد جوان بیشتر به این بیماری گرفتار میشوند اما بهبود پیدا میکنند و به همین دلیل نرخ مرگ و میر کاهش یافته است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد