در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین ، ایسنا نوشت: به نوشته روزنامه فرامنطقهای رأی الیوم، بیروت شامگاه پنجشنبه شاهد درگیری میان دهها معترض و نیروهای امنیتی بود که قصد جلوگیری از حرکت معترضان به سمت مقر پارلمان این کشور را داشتند.
در همین راستا، خبرنگار خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که برخی از معترضان موتورسوار اقدام به پرتاب سنگ به سمت نیروهای امنیتی کردند و برخی دیگر با آتش زدن تایر خیابانها را مسدود کردند.
طبق این گزارش، نیروهای امنیتی نیز برای متفرق کردن معترضان گاز اشکآور شلیک کرده و مانع از حرکت آنها به سمت یکی از ورودیهای پارلمان شدند.
طبق نوشته رأی الیوم، تظاهرات و درگیریهای پراکنده میان نیروهای امنیتی و معترضان تا نیمههای شب ادامه داشت.
رسانهها همچنین از مجروح شدن شماری نیروهای امنیتی و معترضان درپی این درگیریها خبر دادند.
این نخستین اقدام اعتراضی شهروندان لبنانی پس از انفجار بیروت بود و به درخواست فعالان برگزار شد.
تظاهرکنندگان از انفجار ویرانگر روز سهشنبه خشمگین بودند که به گفته مقامها ناشی از شعله ور شدن ۲۷۵۰ تن نیترات آمونیومی بود که از سال ۲۰۱۳ در شرایط ناامن در بندر ذخیره شده بود.
بسیاری از مردم لبنان میگویند که غفلت و ناکارآمدی دولت علت این انفجار بود. انفجاری که همچنین حدود پنج هزار نفر را زخمی کرد.
این انفجار برخی محلات اطراف بندر را ویران کرد. ده ها نفر هم همچنان مفقود هستند.
خبرگزاری رسمی لبنان میگوید که ۱۶ نفر به عنوان بخشی از تحقیقات درباره علت حادثه تحت بازداشت قرار گرفتهاند.
از زمان این حادثه دو مقام استعفا کردهاند. مروان حماده، نماینده پارلمان روز چهارشنبه و تریسی شامون، سفیر لبنان در اردن روز سه شنبه کناره گیری کردند و گفتند این فاجعه نشان میدهد کشور نیازمند یک رهبری تازه است.
پیشتر در روز پنجشنبه امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه از بیروت بازدید کرد و گفت لازم است مقامها دست به "تغییرات عمیق" بزنند.
او همچنین خواستار تحقیقات بینالمللی درباره فاجعه شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد