به گزارش جام جم آنلاین ، فارس نوشت: سید مرتضی طباطبائی، مدیرکل دفتر برنامهریزی، جذب و فراخوان اهداکنندگان سازمان انتقال خون در پاسخ به این پرسش که «تاکنون چه تعداد از افراد بهبودیافته از بیماری کرونا پلاسمای خود را اهدا کرده اند؟»، اظهار داشت: حدود 4 هزار نفراز افراد بهبود یافته از بیماری کرونا برای اهدای پلاسما مراجعه کردهاند که از این تعداد 3 هزار نفر موفق به اهدای پلاسمای خود شدهاند.
وی با اشاره به اینکه دو کار آزمایی بالینی در خصوص اهدا کنندگان پلاسما انجام گرفته است،گفت: نتایج آن در حال استخراج است و هنوز اعلام نشده است.
مدیر پروژه کووید 19 سازمان انتقال خون با اشاره به اینکه در 24 استان کار دریافت پلاسمای بهبود یافتگان از بیماری کرونا انجام میشود، افزود: روزانه 70 تا 80 نفر برای اهدای پلاسمای خود مراجعه میکنند اما باید این تعداد افزایش یابد؛ چراکه نیاز روزانه بیشتری داریم و باید حداقل روزانه 200 نفر برای اهدای پلاسما مراجعه کنند.
طباطبایی در پاسخ به این پرسش که «تزریق پلاسما به بیماران کرونا چقدر مؤثر بوده است؟»، خاطرنشان کرد: اگر در روزهای اول بستری فرد مبتلا به کرونا که اکسیژن خونش در حال افت است، پلاسما تزریق شود اثرات خوبی دارد. همچنینهزینه ایاب و ذهاب افراد اهدا کننده پلاسما به آنها در قالب کارت هدیه پرداخت میشود.
وی در پاسخ به این پرسش که «آیا اهدای پلاسما توسط بهبود یافتگان از بیماری کرونا به بدن آسیب نمیرساند؟»، تصریح کرد: اهدای پلاسما شرایط خاصی دارد و افراد اهدا کننده مورد معاینه قرار می گیرند و در صوررت داشتن شرایط پلاسمای خود را اهدا می کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم