دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ نادر مرادی در گفتگو با ایسنا درباره فعالیت صنوف در ماهمبارک رمضان اظهارکرد: با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، باید بگویم که در این خصوص یکسری تدابیر با هماهنگی ستادملی مقابله با کرونا در مود فعالیت صنوف اتخاذ شده است که این موارد به تمامی صنوف و واحدهای صنفی ابلاغ شده و از روز گذشته شنبه همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان لازم الاجراست.
وی اضافه کرد: برابر ابلاغیه صورت گرفته اعلام شد که امسال نیز همچون دیگر سال ها با هر گونه حرمت شکنی و نقض حقوق شهروندی از طریق تظاهر به روزه خواری در اماکن عمومی و فضاهای باز برخورد خواهد شد. همچنین مقررات و تاکیدات ستاد ملی مقابله با کرونا را نیز مدنظر قرار دادیم و بر تمامی واحدهای صنفی به شکل مستمر و همچون ایام قبل از ماه مبارک رمضان نظارت خواهیم کرد تا اگر موارد تخلفی وجود داشت، با آن برابر قانون و مقررات برخورد شود.
معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با بیان اینکه هر ساله در ماه مبارک رمضان میزان تخلفات کاهش محسوسی دارد، خاطرنشان کرد: امسال برابر مقررات موجود و نیز تاکیدات ستادملی مقابله با کرونا نکاتی به تصویب رسیده که لازم است از سوی واحدهای صنفی اجرایی شود. از جمله اینکه واحدهای صنفی همچنان اجازه عرضه مواد غذایی در داخل واحد را ندارند و ممنوعیتها با توجه به ماه مبارک رمضان هم برای قبل از افطار و هم با توجه به تاکیدات ستاد مبارزه با کرونا شامل ساعات پس از اذان نیز خواهد شد بنابراین این واحدها تنها اجازه عرضه غذای بیرون بر را دارند که عرضه نیز در ساعات قبل از اذان مغرب صرفا باید شامل غذای بیرون بر سرد باشد، اما در ساعات پس از اذان مغرب محدودیتی در نوع غذای بیرونبر عرضه شده در واحدهای صنفی وجود ندارد.
مرادی در عین حال از ممنوعیت فعالیت واحدهای صنفی عرضه کننده غذای سرد در بوستان ها و پارکها خبر داد و گفت: در طول ساعات قبل از اذان مغرب واحدهای صنفی عرضه کننده مواد غذایی که در پارکها و بوستانها اجازه فعالیت و عرضه غذا حتی به شکل سرد و بیرون بر را ندارند.
وی در مورد ساعات فعالیت واحدهای صنفی نیز گفت: واحدهای صنفی فروش موادغذایی تا قبل از اذان صبح اجازه فعالیت دارند، اما همانطور که گفته شد باید صرفا غذای بیرون بر عرضه کنند و اجازه سرو غذا در داخل و سالن را ندارند. دیگر واحدهای صنفی نیز مطابق مقررات ستادملی مقابله با کرونا فعالیت خواهند کرد. در ماه مبارک رمضان ساعت کار پاساژها نیز همچنان تا ساعت ۱۸ تعیین شده است.
معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ تصریح کرد: کسب و کارهای پر ریسک نظیر آرایشگاه ها، باشگاهها، قلیان سراها، تالارهای پذیرایی، مراکز فرهنگی و ... همچنان تعطیل هستند و اجازه فعالیت ندارند، بنابراین بدیهی است که در صورت رؤیت ماموران با این واحدها برخورد خواهد شد.
مرادی در مورد بازگشایی سینماها نیز گفت: فعلا تصمیمی در این خصوص اتخاذ نشده و سینماها و سالنهای تئاتر تعطیل هستند، در این خصوص ما نیز نظرات خود را در ستاد مقابله با کرونا مطرح کردهایم.
وی اضافه کرد: ما در تلاش هستیم که در صورت روند نزولی کرونا و با هماهنگی ستاد ملی مقابله با کرونا شرایطی را فراهم کنیم که دیگر صنوف هم بتوانند فعالیت خود را با رعایت پروتکل و موارد بهداشتی انجام دهند.
معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ در پایان با قدردانی از واحدهای صنفی که همراهی خوبی با پلیس دارند، اظهارکرد: مسئولیت عدم رعایت مصوبات ستادملی مقابله با کرونا بر عهده متصدیان واحدهای صنفی است.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد