مطالعات نشان می دهد:

شیرمادر منجر به بروز ویروس های انسانی کمتر در نوزاد می شود

محققان دریافتند حتی مقدار کمی شیرمادر هم بر تجمع جمعیت های ویروسی در روده نوزاد تاثیر دارد و تاثیر حفاظتی در مقابل ویروس های بیماری زا دارد
کد خبر: ۱۲۶۴۷۲۷

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، یافته‌های محققان دانشگاه پنسیلوانیا بیانگر آن است که شیرمادر نقش کلیدی در تعامل بین نوزاد و محیط میکروبی دارد.

نتایج این مطالعه می‌تواند بر شیوه‌های پیشگیری از اختلالات زودهنگام گوارشی مؤثر باشد و مادران را ترغیب به شیردادن به نوزادشان نماید.

محققان در این مطالعه، تعداد و انواع ویروس‌ها را در اولین مدفوع نوزاد و مدفوع‌های بعدی وی با استفاده از شیوه پیشرفته توالی ژنومی و سایر روش‌ها بررسی کردند.

در زمان تولد، نوزادان دارای کلونی‌های کم یا فاقد هرگونه کلونی بودند، اما تا یک ماهگی آنان، جمعیت ویروس‌ها و باکتری‌ها به خوبی رشد کردند.

اکثر موج اول ویروس‌ها تبدیل به مهاجمانی شدند که در اولین باکتری ای که در روده نوزاد کلونی سازی کرد، رشد یافتند. در چهار ماهگی، ویروس‌های که توانستند در سلول‌های انسانی تکثیر یابند و موجب بیماری انسان شوند در مدفوع نوزاد بیشتر بودند.

تأثیر حفاظتی قوی در مورد شیرمادر مشاهده شد که موجب توقف تجمع این نوع ویروس‌های احتمالاً بیماری زا می‌شود.

«فردریک بوشمن»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «این یافته‌ها می‌تواند به ما در فهم بهتر علت بیماری برای نوزادان و ابتلاء به عفونت‌های مرگبار در چند ماه اول زندگی شأن کمک کند.»

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها