در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، در حالی که قرار بود امسال نیز همچون سال گذشته تمامی استانهای کشور با تغییر ساعات ادارات، در جهت کاهش مصرف برق اداری اقدام کنند و پس از جلسات متعدد مجموعه وزارت نیرو با استانداریها و ادارات توزیع برق استانی، دستور استانداران در 29 استان کشور برای آغاز تغییر ساعات ادارات در تیرماه صادر شده بود، اما وزیر کشور این تصمیم را وتو کرد.
عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور نیمه تیرماه با توجه به استقرار هوای گرم در سراسر کشور و ضرورت کنترل مصرف برق، کنترل جدی مصرف در دستگاهها و مؤسسات دولتی و غیر دولتی و ادارات مختلف را مورد تأکید قرار داد و گفت: برای پیشگیری از قطع برق و در راستای هماهنگیهای بهعمل آمده با وزارت نیرو دستور داده شد، برق دستگاههایی که دمای 25 درجه سانتیگراد را روی سامانههای سرمایشی خود تنظیم نکنند، از ساعت 1 بعد از ظهر قطع شود.
وزیر کشور افزود: همچنین به استاندار تهران دستور داده شد؛ با همکاری وزارت نیرو، روند نظارتی ویژهای را برای تضمین تحقق صرفهجویی در ادارات مختلف به نحوی که حداقل 10 درصد کاهش مصرف را در پی داشته باشد، سامان دهد و وزارت نیرو موظف به گزارش هفتگی چگونگی مصرف برق و اجرای مصوبه خواهد بود.
رحمانی فضلی همچنین خاطر نشان کرد: به جز 4 استان خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان که پیش از این بدلیل شرایط خاص دمای هوا، با تغییر ساعات کار در آن استانها موافقت شده است، در سایر استانها، از جمله تهران، بهمنظور حفظ کیفیت ارائه خدمت به مردم و مراجعان، هرگونه تغییر در ساعت کار ادارات، ممنوع است.
پیرو این دستور وزیر کشور، شرکت توزیع برق تهران بزرگ اعلام کرد که مصرف برق ساختمان های ملی و استانی پایتخت، زیر ذره بین توزیع نیروی برق تهران بزرگ است.
کمیته پایش،نظارت و مدیریت مصرف برق سازمان ها و ادارات شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ،با اعزام اکیپ به ساختمان های ملی و استانی پایتخت ، مصرف برق این ارگان ها را مورد بررسی قرار می دهد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در این خصوص گفت: آگاه سازی، نخستین برنامه اکیپهای مدیریت مصرف ادارات است و از پانزدهم تیرماه رصد سازمان ها و ارگان های ملی و استانی پایتخت، در جهت پایش دقیق میزان مصرف برق، از دو طریق بازدید حضوری و رصد هوشمند از راه دور آغاز شده است.
حسین صبوری تصریح کرد: بیشتر این ساختمان ها مجهز به کنتورهای هوشمند می باشند و شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، به منظور اندازه گیری مصرف، این ارگان ها را به صورت لحظه ای در تابستان مورد پایش قرار می دهد.
وی در پایان با اشاره بر اینکه، قطع برق شامل مناطق حساس، نظامی، امنیتی، درمانی و خدمات رسان دارای فوریت نمی شود، اظهار داشت: همه مراکز دولتی، وزارتخانه ها و مشترکان بزرگ، سازمان ها و نهادها موظف به استفاده از مولدهای اضطراری در ساعت های اوج مصرف برق هستند و با توجه به اهمیت موضوع انرژی و رفاه و آسایش شهروندان و پیشگیری از هرگونه مشکل در تامین برق پایدار پایتخت، برق کلیه سازمان های دولتی، غیردولتی، موسسات، بانک هایی که با دریافت اخطار همچنان نسبت به اصلاح الگوی مصرف و اجرای بخشنامه مذکور اقدام نکنند، پس از ارسال اخطاریه در صورت عدم رعایت صحیح مصرف برق در ساعات اوج مصرف، از هفته آینده قطع خواهد شد.
با اشاره به تعامل وزارتخانههای نیرو و کشور به منظور مدیریت مصرف برق ادارات در سراسر کشور، بر اساس دستورالعمل صادر شده از سوی این دو مجموعه مقرر شده است تا ادارات تهران دمای سیستمهای سرمایشی خود را بر روی عدد 25 درجه تنظیم کنند.
تنظیم دمای سیستمهای سرمایشی بر روی عدد 25 (نسبت به دمای پایینتر این دستگاهها) موجب کاهش 20 درصدی مصرف برق و صرفهجویی 1000 مگاواتی (با توجه به تعداد دستگاههای سرمایشی در تهران) در استفاده از انرژی خواهد شد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد