به گزارش جام جم آنلاین از فارس، اوایل فروردین ماه سال جاری خبری از سوی سازمان غذا و دارو به پلیس مخابره شد که نشان از آن داشت زن جوانی با ایجاد یک صفحه اینستاگرامی اقدام به فروش لوازم آرایشی و بهداشتی میکند.
بر پایه این گزارش، ماموران با بررسی صفحه اینستاگرامی پی بردند که زن جوان با ترفندهای خاص توانسته مخاطبین صفحهاش را زیاد کند و سپس اقدام به فروش غیرمجاز لوازم پزشکی، آرایشی و بهداشتی کنند.
تیم پلیسی در ادامه تجسسها متوجه شدند این کالاها برای سلامت افراد خطرناک است و در همین راستا با دستور مقام قضایی تحقیقات برای دستگیری این زن که «لیلا» (26 ساله) است، آغاز شد.
سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا پایتخت با اعلام خبر فوق اظهار داشت: ماموران با اقدامات فنی و پلیسی موفق به شناسایی مخفیگاه «لیلا» در استان البرز شدند و در عملیاتی غافلگیرانه، زن جوان دستگیر شد.
وی افزود: زن جوان در اظهاراتش عنوان کرد که هیچ مجوزی در خصوص فروش وسایل پزشکی، آرایشی و بهداشتی ندارد و برای در آمد بالا اقدام به فروش و تبلیغ لوازم آرایشی و بهداشتی در فضای مجازی کرده است.
سرهنگ کاظمی خاطرنشان کرد: متأسفانه امروزه شاهد آن هستیم که نبود تعهد اخلاقی در فضای مجازی همراه با سوء استفاده از چنین محیطهایی برای دستیابی به مقاصد شخصی و مالی و در نتیجه زیر پا گذاشتن اخلاق و اصول و چارچوب قانونی است و سود آوری صرفأ از اهداف اصلی مجرمان سایبری است و خیلی از کاربران این موضوع را جدی نمیگیرند و قبل از بررسی نوع کالا و بستری که اقدام به فروش لوازم تخصصی مینماید، ناآگاهانه وارد عمل میشوند.
رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: وجود کثرت مخاطبین یک صفحه اجتماعی دلیل بر اعتماد، مجوز، صحت و ارائه کالای سلامت محور نیست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد