حجت الاسلام صدیقی در نمازجمعه تهران:

چه تضمینی است که با امضای FATF چوب‌های محکم‌تری نخورید؟

خطیب نمازجمعه تهران با بیان اینکه FATF وسیله‌ای می‌شود برای تحریم‌های بدتر و فشارهای بیشتر، گفت: چه تضمینی دارید اگر FATF ر ا امضا کردید چوب‌های محکم‌تری نخورید؟
کد خبر: ۱۱۸۷۴۲۶
چه تضمینی است که با امضای FATF چوب‌های محکم‌تری نخورید؟

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه تهران با اشاره به چهل سالگی انقلاب، با اشاره به دشمنی‌های صورت گرفته با انقلاب اسلامی اظهار داشت: اینکه دشمن بنشیند و در یک اتاق فکر برای ما تصمیم گیری کنند و ما هم آنها را قبول کنیم، خلاف استقلال فرهنگی است چرا که ما تابع قرآن و ائمه اطهار هستیم.

صدیقی افزود: این ما هستیم که باید به آنها درس دهیم نه اینکه آنها بنشینند و برای ما تصمیم بگیرند.

خطیب نمازجمعه تهران بیان داشت: اینها در جنگ اقتصادی نیز می‌خواهند مجاری و مخارج ما را رصد کنند تا ببینند چطور و از کجا درآمد داشته و با چه کسانی ارتباط داریم و در دنیا چه کسانی با ما مراودات اقتصادی دارند.

وی افزود: آنها می خواهند ما را خلع سلاح کنند و می‌خواهند از روی قانونی که خودمان امضا می‌کنیم ما را متهم کنند.

صدیقی با بیان اینکه من سرّش را نمی‌دانم که چرا آقایان این مساله FATF را رها نمی‌کنند، تصریح کرد: در جریان قرارگاه خاتم که در پارس جنوبی کارهای بزرگی انجام داده‌ است آلمان از ما سوالاتی کرده است. اگر ما در جریان FATF رفتیم نمی‌توانیم این سوال را جواب ندهیم و قانونا ملزم می‌شویم.

صدیقی با اشاره به اینکه انسان عاقل سر خود را در اختیار دیگران قرار نمی‌دهد، اظهار داشت: ما نباید از دشمنان رنگ بپذیریم، شما در برجام هم اینقدر اصرار داشتید مگر نتیجه‌اش این نشده که بعضی به ما می‌گویند بچه‌هایمان مدت‌هاست گوشت نخورده‌اند‌؛‌ الان گوشت کیلویی 100 هزار تومان شده و این نتیجه برجام شما بود.

وی ادامه داد: چه تضمینی دارید اگر FATF ر ا امضا کردید چوب‌های محکم‌تری نخورید؟ FATF وسیله‌ای می‌شود برای تحریم‌های بدتر و فشارهای بیشتر. لذا اطمینان دارم هم دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که از فرماندهان دفاع مقدس بودند و از امثال آقای وحیدی وقتی بدانند رهبری جنگ اقتصادی را از جنگ نظامی مهمتر معرفی کردند (مخالفت می‌کنند) رهبری فرمودند در جنگ اقتصادی توپ و تانک و تفنگ نیست اما ابزارهای خطرناکتری وجود دارد.

صدیقی اضافه کرد: همه ما می‌دانیم دنیا با ما در حال جنگ اقتصادی است. آنها می‌خواهند با دست خودمان، خودمان را تحریم و نابود کنیم. در دو کمیسیون مجمع به اتفاق آراء با FATF مخالفت شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: انشاءالله همه با تمام توان روز 22 بهمن می‌آییم تا تاکید کنیم از راه امام و شهدا خارج نشده‌ایم و زیر پرچم ولایت فقیه همچنان با سربلندی بر مشکلات اقتصادی هم غلبه می‌کنیم.

وی همچنین با اشاره به اینکه دشمن جنگ اعتقادی را در راس اقدامات خود قرار داده است، گفت: دشمن به جنگ همه مقدسات ما آمده است. اینکه می‌بینید مشکلات اخلاقی،‌ فحشا و منکرات در شبکه‌های اجتماعی دامن زده می‌شود و با یک هجمه جهنمی بمباران می‌کنند این است که با فساد عملی، فساد عقیده‌ای هم پیش خواهد آمد.

خطیب نماز جمعه تهران بیان داشت: بعضی از گناهان کیفیت خیلی بالایی دارند که باعث به هم زدن امنیت و مخدوش کردن عفت عمومی و ناامن کردن اقتصاد می‌شود. ممکن است یک نفر یک کاری بکند و با یک تصمیم نابجای ارزی مدت‌ها مردم را گرفتار چالش اقتصادی و نگرانی و اضطراب کنند. این یک تصمیم بوده اما اثرش تنها برای آن روز نیست بلکه آتشی بوده که همچنان دارد می‌سوزاند و تلفات می‌گیرد.

صدیقی اظهار داشت: مردم ما با سوء مدیریت‌ها گرفتار فشارهای عجیبی شدند چند روزی که مشهد بودم تماسی که با زائرین داشتم این بود که برخی از فشار و مشکلات اقتصادی که دارند گریه می‌کردند و می‌گفتند به کجا پناه ببرند.

وی تصریح کرد: مسئولین ما باید بیدار شوند. خدا را در نظر بگیرند و مشکلات اقتصادی را حل کنند و حاشیه‌سازی نکنند. باید نسبت به مشکلاتی که برای مردم ایجاد شده توبه کنند و برگردند و خادم مردم باشند.

خطیب نمازجمعه تهران گفت: وقتی جواب درست به مشکلات داده نشد به سراغ حاشیه‌سازی می‌روند تا سرگرمی دیگری برای مردم درست کنند. مسئولین مسئولیت دارند و باید تصمیمات نپخته خود را جبران کنند و از مردم و خدا عذرخواهی کنند.

صدیقی خطاب به مردم نیز بیان داشت: خزانه خدا خالی نشده است یکی از مصادیق صبر، روزه است. روزه در شرایط سخت همان صرفه‌جویی و کنترل مصرف است. یکی از آثار و برکات روزه این است که از اسراف جلوگیری می‌کند. ما باید به مقدار ضرروت از امکانات استفاده کنیم اما مهمتر از آن ارتباط با خدا است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها