در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا ، علی عابدزاده روز دوشنبه در نشست خبری سومین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل کشور افزود: در سه سال اخیر تلاش شد تا با کاهش فروش بلیت های چارتری، فروش بلیت پروازهای برنامه ای در کشور افزایش یابد و در عین حال از هرگونه سوداگری در این بخش جلوگیری شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: برخی سوداگران با اخذ مجوز تاسیس شرکت هواپیمایی بدون اینکه فعالیت خود را شروع کنند، مجوز خود را به بهای سه تا چهار میلیارد تومان به فروش می رساندند اما سازمان هواپیمایی کشوری با صدور مجوزهای مورد نیاز، با این نوع سوداگری مقابله کرده است.
عابدزاده اظهار داشت: برنامه این سازمان در سال های اخیر بر این بوده که هم میزان پروازها در کشور کاهش نیابد و هم حجم پروازها به فرودگاههای کم برخوردار بیشتر شود.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: هرچند تحت تاثیر تحریم های ظالمانه آمریکاییها برخی از فرودگاه های اروپایی از تحویل سوخت به هواپیماهای ایران خودداری می کنند اما شرکت های هوایی با مدیریت مناسب تاکنون توانسته اند این مشکل را به خوبی مدیریت کنند تا در انجام پروازهای آنها مشکلی پیش نیاید.
عابدزاده تاکید کرد: آمریکاییها درصددند با اعمال محدودیت و تحویل ندادن سوخت به ناوگان هوایی ایران، پرواز شرکت های ایرانی را کاهش دهند در حالی که ایران در چهار دهه گذشته توانسته است با بهره گیری از متخصصان داخلی و مدیریت مناسب، صنعت هوایی را سرپا نگه دارد.
وی بیان کرد: هرگونه صدور دستورالعمل های مهم در صنعت هوایی از طرف سازمان هواپیمایی کشوری مستلزم کسب رضایت مردم در این صنعت است و تمام دستورالعمل های صادره در حوزه ایمنی هوایی نیز بر اساس دستورالعمل های اتحادیه اروپا ابلاغ می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: در چهار دهه گذشته و با وجود اعمال تحریم ها، همواره به دنبال آن بوده ایم که نرخ های تکلیفی به صنعت هوانوردی کشور لطمه نزند و از این رو با آزادسازی نرخ خدمات هوایی موفق شدیم کمک زیادی را به شرکتهای هوایی انجام دهیم.
عابدزاده در عین حال درباره نوسازی ناوگان هوایی نیز گفت: اجازه نمیدهیم شرکت های هوایی، هواپیماهایی را که قبل از سال 1998 میلادی تولید شده اند را وارد کشور کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: با صدور مجوزهای لازم اکنون پنج شرکت هوایی با تامین هواپیما در آستانه آغاز فعالیت خود هستند.
سومین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل کشور با هدف ارایه آخرین دستاوردها و توانمندی های علمی و اجرایی شرکت های مرتبط با این صنعت، آشنایی بیشتر کارشناسان و مدیران کشور با فناوری های روز صنعت حمل و نقل، راهسازی و راهداری با حضور شرکتها و موسسات بینالمللی و همچنین هیاتهای بازرگانی و تجاری بینالمللی در مصلای امام خمینی تهران برپا شده است.
این نمایشگاه شامل بخشهای متنوعی از صنایع و حوزههای مرتبط با حمل و نقل زمینی (راه آهن و جادهای)، دریایی، هوایی و عملیات حمل و نقل، راهسازی، راهداری و صنایع وابسته است.
بیش از 200 شرکت فعال و معتبر در حوزه های حمل و نقل، خودروهای سبک و سنگین، حمل و نقل هوشمند، راهسازی، قیر و آسفالت، مجلات، پیمانکاران، مهندسین مشاور، تجهیزات ایمنی راهها، نشریات و استارتاپهای حوزه حمل و نقل در سومین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل و صنایع وابسته مشارکت دارند.
برگزاری «سومین استارتاپ ویکند شبکه های ارتباطی و حمل و نقل» با حضور دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان از جمله بخش های جانبی این نمایشگاه است.
سومین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل و صنایع وابسته تا 27 آذر از ساعت 10تا 18 در شبستان اصلی مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران آماده بازدید کارشناسان و دست اندرکاران صنعت حمل و نقل است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور مطرح شد