به گزارش جام جم آنلاین از میزان، سردار محمدرضا مهماندار با اشاره به برگزاری پیاده روی روز اربعین گفت: با توجه به اینکه روز اربعین، در تهران پیادهروی جاماندگان از پیاده روی کربلا را داریم و خیل عظیمی از مردم مؤمن و شریف تهران در این مراسم شرکت میکنند، سه مسیر راهپیمایی پیشبینی شده که البته مسیر اصلی، شماره یک خواهد بود.
وی افزود: مسیر شماره یک از میدان امام حسین (ع) آغاز شده و با عبور از خیابان ۱۷ شهریور، میدان شوش، خیابان فدائیان اسلام، میدان شهرری، نهایتاً به حرم مطهر عبدالعظیم حسنی (ع) میرسد. همچنین مسیر شماره دو از میدان جمهوری اسلامی آغاز و در ادامه با عبور از بزرگراه نواب، میدان ۹ دی، میدان بهمن، بزرگراه بعثت، خیابان شهید رجایی، میدان ساعی و میدان مدرس، در نهایت به حرم مطهر عبدالعظیم حسنی (ع) میرسد. مبدأ مسیر شماره سه نیز امامزاده حسن (ع) است که این مسیر در ادامه با عبور از خیابان امینالملک، خیابان قزوین، خیابان شیخ محمدی، میدان ۹ دی، میدان بهمن، بزرگراه بعثت، خیابان شهید رجایی، میدان ساعی و میدان مدرس، نهایتاً به حرم مطهر عبدالعظیم حسنی (ع) میرسد.
مهماندار گفت: با توجه به اینکه برگزاری این راهپیمایی نیازمند یک سری آمادهسازی است، به همین علت از ساعت ۱۲ فردا شب (۷ آبان)، توقف کلیه وسایل نقلیه در برخی مسیرها ممنوع است البته بنرها و بروشورهایی را که درباره عدم توقف در مسیر راهپیمایی اطلاعرسانی میکند از امروز نصب و توزیع کردهایم تا مردم مطلع باشند و خودروهای خود را در این مسیرها قرار ندهند. اگر خودرویی از ساعت ۱۲ شب به بعد در این مسیرها پارک باشد، همکارانم با جرثقیل آنها را منتقل خواهند کرد.
رییس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در طول خیابان ۱۷ شهریور، طول خیابان شوش در هر دو مسیر، محدوده درهای ضلع شرقی، غربی و جنوبی حرم مطهر عبدالعظیم حسنی (ع)، طول خیابان فدائیان اسلام از میدان شوش تا میدان حرم، طول خیابان ۲۴ متری (زکریای رازی) از میدان حرم تا سازمان آب و طول بزرگراه تهران – ورامین از سهراه ورامین تا میدان معلم در هر دو مسیر توقف وسایل نقلیه ممنوع است.
وی گفت : شروع مراسم که از ساعت ۶ صبح خواهد بود تا پایان مراسم که با برپایی نماز ظهر و عصر است، اجازه تردد به وسایل نقلیه اعم از خودرو و موتورسیکلت را در طول خیابانهای یاد شده نخواهیم نداد. به هیچ عنوان موتورسیکلتسواران حق ورود به داخل جمعیت و مسیر راهپیمایی را ندارند. این افراد باید موتورسیکلتهای خود را در نقاط فرعی پارک کنند و خودشان بهصورت پیاده در این مسیرها تردد کنند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ یادآور شد: طبیعی است که هر چهقدر مردم کمتر از خودروهای شخصی استفاده کنند، مشکلات کمتری خواهند داشت. شهروندان سعی کنند از حمل و نقل عمومی استفاده نمایند، زیرا ایستگاههای مترو و همچنین ایستگاههای BRT و خطوط اتوبوسرانی در طول مسیر وجود دارد.
مهماندار درباره اتوبوسهایی که برای این مراسم در نظر گرفته شده، گفت: هماهنگی با شرکت اتوبوسرانی تهران انجام شده است و در اطراف حرم بهویژه در پارکینگ فرمانداری شهرری، همچنین در خیابان قم و خیابان فدائیان اسلام حد فاصل میدان شهرری تا بزرگراه شهید کریمی، نقاطی هستند که اتوبوسها دپو شدهاند و در آنجا ایستگاههایی مشخص شده تا زائرین و پیادگانی را که در این پیادهروی شرکت کردهاند به اقصی نقاط شهر تهران منتقل کنند. بهعلاوه ونهای تاکسیرانی هم در اطراف حرم مطهر عبدالعظیم حسنی (ع)، مستقر هستند تا به تخلیه جمعیت و بازگشت زائرین کمک کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد