در قالب پروژه عملی کارشناسی ارشد ارائه شد:

ساخت نخستین فیلم واقعیت مجازی ایران در دانشگاه صدا و سیما

برنده مدال طلای المپیاد نرم افزار کشور با ساخت نخستین فیلم روایی مبتنی بر واقعیت مجازی سینمای ایران به عنوان پایان نامه از مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صدا و سیما فارغ التحصیل شد.
کد خبر: ۱۱۷۰۵۴۲
ساخت نخستین فیلم واقعیت مجازی ایران در دانشگاه صدا و سیما

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه صداوسیما، نریمان رضازاده پور بعد از دفاع از پایان نامه خود گفت: امروز یکی از بهترین و به یاد ماندنی ترین روزهای زندگی من است و توانستم با نمره عالی پایان نامه خود را در رشته تهیه کنندگی دفاع کنم.

عضو بنیاد نخبگان کشور افزود: عنوان پایان نامه من « اصول کارگردانی جهان داستانی در واقعیت مجازی » است.

رضازاده پور ادامه داد: واقعیت مجازی از سال 2016 در جهان مطرح شد و ابرکمپانی های فعال در شبکه های مجازی و فناوری و پردازنده های گرافیکی رویکرد اصلی خود را روی این موضوع متمرکز کرده اند.
وی با بیان اینکه کارگردانی واقعیت مجازی سینمایی( Cinematic Virtual Reality) متفاوت از کارگردانی سینما و تلویزیون است، گفت: این پدیده انسان را از واقعیت حقیقی جدا کرده و به واقعیت مجازی رهنمون می کند.در حقیقت مجازی دیگر مخاطب و بیننده اثر سینمایی غیرفعال و تنها بیننده صرف نیست بلکه خود می تواند در فیلم سینمایی حضور داشته و فعال باشد. در فیلم سینمایی ، مخاطب مجبور است کادری را که کارگردان انتخاب کرده و تصویر گرفته ببیند اما در حقیقت مجازی خود مخاطب جدای از کارگردان می تواند کادر مورد نظر خود را انتخاب و در آن حضوری فعال داشته باشد.
برنده مدال طلای المپیاد نرم افزار ایران در سال 1387 ادامه داد: این فیلم روایی مبتنی بر حقیقت مجازی « شریک » نام دارد. مدت آن 6 دقیقه و با دوربین 360 درجه ای تصویربرداری شده است. داستان فیلم از این قرار است که بیننده با گذاشتن عینک مخصوص فیلم های 360 درجه ای وارد فیلم شده و شریک فردی به ظاهر موجه اما درعمل کلاه بردار می شود. در این 6 دقیقه بیننده به عنوان مخاطب، وارد داستانی از گروگانگیری، خیانت، جشن تولد و در نهایت اعترافات می شود.

این دانش آموخته دانشگاه صدا و سیما گفت: همانطور که فیلم « دختر لر» نخستین فیلم ایران است این فیلم با بهره گیری از دوربین مخصوص، نخستین فیلم ایران مبتنی بر حقیقت مجازی است. لذا این فیلم اگرچه امروز خالی از اشکال نیست ولی می تواند نوید بخش توسعه بیشتر سینمای ایران در این حوزه از فیلمسازی باشد.

رضاپور که لهجه شیرین شیرازی را می توان از کلامش شنید در پایان از انگیزه خود برای ورود به دانشگاه صدا و سیما گفت: اهل شیرازم، سال 1390 که به انجمن سینمای جوان شیراز می رفتم در آنجا استادان به من دانشگاه صدا و سیما را برای ادامه تحصیل پیشنهاد کردند من هم با رتبه 8 کنکور وارد این دانشگاه شدم.. در صورتی که این امکان برای من وجود داشت که به دانشگاه های خارج از کشور بروم. چرا که مدال طلای المپیاد نرم افزار کشور را در سال 1387 گرفتم. عضو تیم ملی مهارت در رقابت های 2009 کانادا و 2011 انگلستان بودم و در این ده سال عضو بنیاد نخبگان کشور هستم. اما با این حال سطح دانش استادان این دانشگاه و بخصوص شخص آقای دکتر ضابطی جهرمی مرا به این دانشگاه کشاند و خدا را شکر از این انتخاب خود راضی هستم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها