در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین؛ سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، درباره روند انتصاب سفرای جدید جمهوری اسلامی ایران در هند و چین اعلام کرد که سفرای جدید برای سفارتخانههای جمهوری اسلامی ایران در پکن و دهلینو تعیین شدهاند.
تعیین سفرای جدید ایران در چین و هند
وی با بیان اینکه سفرا برای این دو سفارتخانه تعیین شدهاند، اظهار داشت: این افراد در حال طی کردن پروتکلهای متعارف برای اعزام هستند و فکر میکنم به زودی بتوانند وظایف خود را در سمت جدیدشان در پکن و دهلینو آغاز کنند.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی هیچ اشارهای به اسامی افراد مدنظر برای تصدی این دو سفارتخانه نکرد و افزود: بعد از طی مراحل و پروسههای لازم اعم از دریافت آگرمان و استوارنامه و ... در خصوص این دو نفر اطلاع رسانی انجام خواهد شد.
قاسمی همچنین درباره سفارتخانهها و نمایندگیهای ایران در خارج از کشور که ماموریت سفرا و روسای نمایندگیهای آنها پایان یافته نیز گفت که پروسه انتخاب و تعیین آنها آغاز شده و افراد جدید در مدعد مقرر در محل ماموریت مستقر میشوند.
3 سفیر بازنشسته در موعد مقرر به تهران بازمیگردند/پروسه تعیین جانشین آنها آغاز شده
سخنگوی وزارت خارجه همچنین در ادامه این گفتوگو با فارس درباره سه سفیری که قانون جدید عدم به کارگیری بازنشستگان در قبال آنها اعمال خواهد شد نیز گفت: وزارت امور خارجه طبق قانون عمل میکند و این افراد در زمان مقرر، نمایندگی را ترک کرده و به تهران بازمیگردند.
وی با بیان اینکه پروسه تعیین جانشین برای این سه نفر آغاز شده، خاطرنشان کرد: تا زمانی که افراد جدید به جای این سفرا جایگزین شوند، سرپرست موقت یا کاردار، امور نمایندگی را اداره میکند.
قاسمی همچنین ابراز امیدواری کرد که این پروسه متعارف مرسوم (انتخاب، تعیین و عزیمت سفرا در داخل کشور و همچنین در کشور پذیرنده) هر چه سریعتر طی شود و نفرات جایگزین مسئولیت خود را آغاز کنند.
خوشرو، ماجدی و طاهریانفرد سه سفیر بازنشسته
به گزارش فارس، با توجه به تصویب طرح اصلاح قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان که سفرا و رؤسای نمایندگیهای ایران در خارج از کشور نیز مشمول این قانون قرار میگیرند، در حال حاضر سه سفیر و رئیس نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور جزو کسانی هستند که این قانون برای آنها اعمال میشود.
در همین راستا «غلامعلی خوشرو» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نیویورک، «علی ماجدی» سفیر ایران در آلمان و «محمدابراهیم طاهریانفرد» سفیر ایران در ترکیه در شمول این قانون قرار میگیرند.
البته این سه نفر علاوه بر اینکه تحت شمول این قانون قرار میگیرند، مدت زمان ماموریتشان نیز رو به پایان است.
غلامعلی خوشرو سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نیویورک که از بهمن 1393 عهدهدار این سمت است، قبل از آن هم به عنوان سفیر ایران در سوئیس مشغول به خدمت بود.
محمدابراهیم طاهریانفرد سفیر ایران در ترکیه نیز از بهمن 94 در این سمت مشغول به فعالیت است و قبل از آن هم سفیر ایران در کرواسی بود و در واقع از کرواسی به ترکیه آمد تا جایگزین «علیرضا بیکدلی» سفیر سابق شود.
علی ماجدی هم از سال 1393 به عنوان سفیر ایران در آلمان مشغول به فعالیت است.
نبود سفیر در کوتاه مدت به معنای تعطیلی سفارت نیست
سخنگوی وزارت خارجه در ادامه این گفتوگو تأکید کرد که وزارت امور خارجه به اجرای قوانین خود را متعهد میداند و حتما در موعد مقرر، دیپلماتها و مقاماتی که در این وزارتخانه بازنشسته میشوند، حتما بازنشسته خواهند شد.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی همچنین یادآور شد: نبود سفیر در کوتاهمدت به معنای تعطیلی سفارت و عدم انجام وظایف محوله به سفارت نیست.
قاسمی با بیان اینکه نقش سفیر مهم و حیاتی است، یادآور شد: این بدان معنا نیست که نقش پرسنل دیگر در سفارتخانه را نادیده بگیریم.
سفرایی که به سن بازنشستگی نزدیک شدهاند
این دیپلمات ارشد کشورمان درباره تعدادی از سفرا که ماموریتشان پایان یافته و به سن بازنشستگی نزدیک شدهاند و مشمول قانون جدید عدم بکارگیری بازنشستگان نمیشوند، نیز گفت: این دیپلماتها یا ماموریتشان پایان یافته و یا به سن بازنشستگی رسیدهاند که برخی از آنها از همان کشور محل ماموریت تقاضای بازنشستگی خود را ارسال کردهاند و یا اینکه به تهران بازگشتهاند و نفرات جدید به جای آنها عهدهدار سفارتخانهها شده یا خواهند شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم