در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بـــه عبارت دیگـــــر اگـــــر ملتی، خودش بزرگ باشد، آرمان های بلند و باعظمت داشته باشد ،دشمنی قدرتمند در برابر او ایستاده باشد و رهبری بزرگ آنها را راهبری کند، آن ملت به اهداف بزرگی دست خواهد یافت، پیروزی را خواهد دید و مسیر اعتلا را طی خواهد کرد. مدعای این یادداشت آن است که ما تمام این مولفه ها را دارا هستیم.
آرمان های انقلاب اسلامی، اعتلای کلمه حق ، سلطه گر و سلطه پذیر نبودن، عدالت ،آزادی انسان ، استقلال، عزت ملی و در یک کلمه دستیابی به «حیات طیبه» است. آرمان هایی تغییر ناپذیر و فرا زمان و فرا مکان که هر انسان کمال جویی را به حرکت در می آورد و از ارزش ایثار و مجاهدت در راه خودش در حد اعلا، برخوردار است. دومین مولفه، بزرگی یک ملت است. ملت ایران نه فقط از حیث تاریخ و تمدن، ملتی بزرگ، تاریخ ساز و تمدن ساز است بلکه در همین دوران ما،عظمت و بزرگی خود را یکبار دیگر در به ثمر رساندن یکی از بزرگترین انقلابهای قرن بیستم به نمایش گذاشت. ملت بزرگ ایران در چهار دهه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، استقامت و راست قامتی خود در برابر امواج سهمگین در صحنه های متعدد، از هشت سال دفاع مقدس گرفته تا عرصههای علم و فناوری، تهاجم فرهنگی و گسترش عمق استراتژیک خود تا دریای مدیترانه به اثبات رسانده است. دشمن بزرگ، سومین مولفه دستیابی یک ملت به اعتلای مادی و معنوی است. انقلاب اسلامی ایران از همان بدو تولد با دشمنان قدری دست و پنجه نرم کرده است. تمام نظام سلطه بعلاوه اکثر رژیم های مرتجع منطقه همه تلاش خود را بهکار گرفتند تا انقلاب اسلامی ایران را ابتدا متوقف و سپس براندازند لیکن طی 40 سال مبارزه ممتد و خستگیناپذیر، روز به روز دشمنان ضعیف تر و نهال انقلاب اسلامی بارورتر و تنومندتر شده است. دشمنان اصلی انقلاب ما، هر کدامشان به تنهایی قادر بوده اند طعم شکست را به دشمنان ریز و درشت خود بچشانند اما همه آنها دست در دست هم در برابر عظمت ملت ایران و انقلاب اسلامی، کم آورده اند. نه اینکه دشمنان برای ما زحمت درست نکرده باشند و حرکت ما را گاهی کند نکرده اند یا هزینههای ما را بالا نبرده اند، چرا؛ همه این اتفاق ها افتاده اما آنچه مهم است این که انقلاب اسلامی نه تنها هنوز پابرجا و سروقامت ایستاده است بلکه دامنه آن تا دهها هزار کیلومتر آنسوی مرزهایش گسترش یافته و همچنان به عنوان کانون الهام بخش جریان مقاومت نقش اصلی را ایفا می کند. دشمنان بزرگ، می توانند موانع بزرگ ایجاد کنند و مواجهه با موانع بزرگ و تلاش برای عبور از آنهاست که توان ها را ورز می دهد، خلاقیت و نوآوری را شکوفا می سازد و سرانجام، ملت بزرگ را بزرگتر می کند.
دشمنان انقلاب اسلامی در برهه کنونی دو جنگ سهمگین اقتصادی و رسانهای را همزمان سازماندهی کرده و به اجرا گذاشتهاند.
هر چند جنس این جنگها با جنگهای قبلی متفاوت است اما نه دشمن قوی تر از گذشته است و نه امکان برون رفت از این مشکلات دشوارتر از مشکلات قبل.
برخی ناشیانه و طعن آلود،افزایش قیمت دلار و طلا را در کنار جمله طلایی و ماندگار بنیانگذار جمهوری اسلامی می گذارند که «آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند» غافل از اینکه هدف آمریکا از فشار اقتصادی، گرفتن استقلال و عزت ملی و نهایتا اصل نظام ماست.
آمریکا با فشارهای خود می تواند مشکلاتی برای ما بوجود بیاورد و آورده است اما به استقلال و عزت ملی ما و اساس نظام اسلامی تا کنون نتوانسته و نخواهد توانست دست اندازی کند و اینجاست آن عرصه ای که آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند!
و سرانجام، رهبر بزرگ.
می توان گفت اگر همه مولفهها در حد بالا محقق شود اما مولفه چهارم یعنی رهبر بزرگ جایش خالی باشد، نه تنها آن مولفهها به بهره برداری نمی رسد بلکه فرصت آن مولفهها نیز هدر خواهد رفت!
به عبارت دیگر، رهبر بزرگ است که آرمانهای بزرگ را ترسیم، مراقبت و پیگیری می کند. رهبر بزرگ است که بزرگی ملت را درک میکند، آنرا باور دارد و با تمام وجود میکوشد این بزرگی را حفظ کند و ارتقا دهد.
رهبر بزرگ است که همگان را نسبت به وجود دشمن و توطئههایش آگاهی میبخشد و با طراحی دفاع و حمله بجا و هوشمند، سرانجام دشمنان را ناکام میگذارد.
رهبر بزرگ است که آرامش کلان جامعه را ایجاد و مراقبت می کند، انسجام ملی را حفظ میکند، تسلیم فضاسازی دشمن نمیشود و در سختترین شرایط نه آرمانها را فراموش میکند و نهخللی به امیدش وارد می شود.
خوب اطرافمان را نگاه کنیم و منصفانه قضاوت کنیم، آیا ملت بزرگ ایران از این مولفهها برخوردار هست یا نه؟ما مشکلات کنونی را پشت سر خواهیم گذاشت و دشمنانمان را به زانو در خواهیم آورد.
ما باز هم پیروز خواهیم شد؛ انشاءا...
مهدی فضائلی
کارشناس ارشد رسانه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت