حجت الاسلام حسین قیومی در گفت وگو با جام جم آنلاین بهمناسبت هفته دولت و ترور دولتمردان برجسته جمهوری اسلامی توسط گروهک های ضد انقلاب اظهار کرد: نظر به شناخت و تحلیلی که از دوران سخت دهه 60 و راه اندازی جوخه های ترور توسط منافقان دارم، هدف اصلی استکبار و ایادی آن از حذف فیزیکی چهرهای مردمی و سیاسی فلج کردن انقلاب نوپای اسلامی بود. در واقع گروه های منحرف از جمله سازمان مجاهدین تلاش داشتند با تهی کردن بدنه دولت از نیروهای وفادار، انقلابی و اهل فکر با پشتیبانی قدرت های غربی همچون آمریکا و انگلیس زمینه فروپاشی جمهوری اسلامی ایران را فراهم آورند.
وی بمبگذاری در دفتر حزب جمهوری و به شهادت رساندن 72 از یاران این انقلاب را یکی از اقدامات جنایتکارانه تروریسم دولتی آمریکا بهشمار آورد و افزود: اساسا خط ترور در کشور با این هدف طراحی شد تا چهرههای شاخصی همچون دکتر بهشتی بهعنوان ایدئولوگ انقلاب که ظرفیت های اسلام شناسی بالا داشتند و پایبند به مبانی نظام بودند را از سر راه دارند. در همین خصوص گروهک ها به فاصله کوتاهی در ادامه سیاست های کور خود دکتر رجایی، دومین رئیس جمهور کشور و یار و همراه ایشان دکتر باهنر، نخست وزیر وقت را با نفوذ شخصی بهنام مسعود کشمیری، عنصر نفوذی آمریکا و از اعضای مجاهدین با بمبگذاری در دفتر ریاست جمهوری به شهادت رساندند.
قیومی تصریح کرد: با اینکه خاصیت جمهوری اسلامی ایران زایش و رویش مجدد نیروهای انقلابی است، اما باید پذیرفت به شهادت رساندن دولتمردان و اندیشمندانی همچون مطهری، مفتح، دستغیب، بهشتی، رجایی، باهنر و... در دهه 60 برخی از اهداف عالیه انقلاب را در مقاطعی عقیم گذاشت. البته با بهره مندی نظام از ذخایری همچون حضرت آیت الله خامنهای که خود ایشان هم مورد سوء قصد نافرجام منافقین قرار گرفته اند هیچگاه از تداوم راه انقلاب مأیوس نخواهیم شد. تردید نکنید اگر امروز کشور از برکت رهبری معظم انقلاب برخوردار نبود ما امروز در چنین جایگاهی از استقلال و عزت مندی قرار نداشتیم.
وی درباره شهیدان رجایی و باهنر سادگی، بی آلایشی و با مردم بودن را ویژگی بارز آنها در دولت وقت برشمرد و خاطر نشان کرد: آنها همواره میان مردم بودند و همچون مردم ساده می زیستند. خصلت مردمی بودن این دو خوشامد گروه های ضد انقلاب و منافقین واقع نشد، چون معاندان نظام همواره در پی سیاهنمایی و تخریب انقلاب بودند و اگر یک دولتمرد در کنار مردم بود، طبیعتا اهدافشان را با شکست مواجه می کرد. از طرفی رجایی و باهنر همچون دیگر دولتمردان دهه 60 بهدنبال تحقق آرمان های امام(ره) و انقلاب در پی رفع مشکلات مستضعفان و محرومان جامعه بودند و ادامه حیات آنها خطر بزرگی برای فلسفه مخالفت منافقین با چهرهای انقلابی محسوب می شد.
دبیر حزب مردم سالاری در استان تهران درباره این مطلب که مسئولان ما چگونه می توانند راه و سیره امثال شهیدان رجایی و باهنر را ادامه دهند، عنوان کرد: اولا سیاسیون ما باید به گذشته بازگردند و آرمان های انقلاب اسلامی و فرامین امام(ره) برای تحقق عدالت و مساوات در جامعه را مرور کرده و اهدافی را که ایشان و در حال حاضر رهبری معظم انقلاب دنبال می کنند، تحقق بخشیده و از شعار زدگی برحذر باشند.
وی در این باره افزود: مردم ما در 40 سال گذشته چه در دوران جنگ تحمیلی و چه در سال های دشوار اقتصادی فداکاری های شایان توجهی برای حفظ نظام و انقلاب از خود نشان داده اند. اگر مسئولان ما نگاهی به عملکرد خود داشته باشند به این جمع بندی خواهند رسید هر جا از مردم فاصله گرفته اند مشکلات کشور بیشتر شده، اما هر وقت با مردم همگام بودند به واسطه همدلی و وحدت بهوجود آمده کشور از بحران های سخت به سلامت عبور کرده است. گاهی ما فراموش می کنیم چه وعده هایی به مردم داده ایم. این وعده ها را باید عمل کرد و اگر در حد شعار باقی بماند خدایی ناکرده ملت نسبت به قول و قرارهای دولت بی اعتماد می شوند.
قیومی خاطر نشان کرد: اگر مسئولان ما در دهه 60 می گفتند هر چه امام بگوید فصل الخطاب است امروز هم باید گوش به فرمان ولایت فقیه باشند تا اعتقاد آنها به رهبری انقلاب عینیت عملی در جامعه داشته باشد. ایشان هم هیچ دغدغه ای بجز رفع مشکلات معیشتی مردم، رونق کسب و کار، برقراری عدالت اجتماعی و تامین منافع و عزت ملی ندارند و مکرر رسیدگی به مطالبات مردم را به مسئولان امر گوش زد می کنند.
وی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی اجتماعی امروز کشور دولت را به بینش همه جانبه در جامعه دعوت کرد و گفت: این همه اقتصاددان و جامعه شناس برجسته در کشور وجود دارد. این افراد راهکارهای فراوانی برای حل مشکلات مردم دارند که دولت می تواند از این ظرفیت در جهت مدیریت بهتر حوزه های مختلف سیاسی اقتصادی فرهنگی و... بهره مند شود.
قیومی در خاتمه مسئولان امر را به اجتناب از خود محوری یا گروه محوری فرا خواند و اظهار کرد: اگر ما قائل به اسلام و رعایت حقوق انسان ها هستیم باید اول از همه لوازم آن را بپذیریم، از اقدامات گزینشی دوری کرده و در مرحله بعد طبق سفارش حضرت امام و رهبر معظم انقلاب منیت ها را کنار بگذاریم و برای پیشرفت و توسعه میهنمان خالصانه پای کار آییم.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گو با دکتر محمدهادی همایون روند«ظهور» را از آغاز تاریخ تا بازه کنونی بررسی کرده ایم
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کرواسی در گفتوگو با «جامجم»مطرح کرد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد