بهروز بنیادی، نماینده کاشمر و عضو فراکسیون امید در گفتگو با جام جم آنلاین با اشاره به اینکه دولت یازدهم در چهار سال اول مسیر خوبی را طی کرد، افزود:هرچند در این دولت بر رکود غلبه نشد، ولی تعادل در بازار پدید آمد و رشد اقتصادی کشور به سمت مثبت گرایش پیدا کرد و تورم تا حدودی کنترل شد.
وی افزود:درادامه قرار بود موتور محرکه و قطار کشور در ریل خود به درستی حرکت کند و رو به پیشرفت برود و مجلس شورای اسلامی نیز قانون برنامه ششم توسعه را تصویب کرد؛ اما شاهد بودیم اختلاف نظراتی برای نوشتن این برنامه از ابتدا میان دولت و مجلس وجود داشت وقوه مجریه درمورد بخشی از برنامه با مجلس به تفاهم نرسید که همین موضوع باعث بروز مشکلاتی در امر برنامه ریزی کشور شد.
عضو فراکسیون امید مجلس تاکید کرد:بعد از اینکه بحث برجام اتفاق افتاد،با حرکتی که دولت جدید آمریکا در خروج از توافق نامه بین المللی برجام انجام داد ثبات نسبی که در کشور در بخش اقتصادی انجام شده بود به نوعی دچار توقف و مشکل شد که این امر ثابت کرد ساختار اقتصاد کشور قوی نیست.
وی با اشاره به اینکه با خروج آمریکا از برجام شاهد آشفته بازار در کشور شدیم که ضد انقلاب، عیادی خارجی حاضر در کشور و بخشی از دلال ها به تشدید آن پرداختند، گفت: بروز تحریم ها نشان داد ساختار اقتصادی کشور شکننده است؛ بنابراین مسیری که دولت با تکیه بر برجام جلو می رفت با مشکل مواجه شد و این موضوع نشان داد باید برنامه ریزی اداره کشور بدون در نظر گرفتن برجام صورت می گرفت.
بنیادی با تاکید بر اینکه برنامه ریزی ها برای ارتقای رشد اقتصادی کشور باید بدون در نظر گرفتن توافق برجام پایه ریزی می شد، افزود:اگر همه برنامه های کشور را منوط به برجام نمی کردیم قطعا هم اکنون بهتر زندگی می کردیم.
وی با قدرانی از توجه دولت به طرح های زیر ساختی در کشور گفت:شاهدیم درهمین تنگناهای اقتصادی، دولت در بحث های زیر ساختی اقدامات خوبی انجام داد و در بحث آبرسانی، گاز رسانی و مخابرات خدماتی انجام شده که شایسته تقدیر است، اما مردم انتظارات بیشتری از دولت منتخب دارند، چون بعد از گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی هنوز بسیاری از خواسته های اولیه مردم وجود دارد که عملیاتی نشده است.
نماینده کاشمر با تاکید بر اینکه دغدغه فعلی مردم بهبود وضعیت معیشتی است، افزود:باید در این شرایط حمایت از اقشار آسیب پذیر صورت گیرد و انتظار داریم دولت برنامه مدونی طراحی کند.
فاطمه امیری - خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت