در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
استیون اسپیلبرگ مدیر شرکت امبلین اینترتینمنت و کمپانی یونیورسال، با این رقم افتتاحیه نفس راحتی کشیدند. آنها با هزینهای 170 میلیون دلاری فیلم را تهیه کرده و در نهایت پیشبینی افتتاحیهای 130 میلیون دلاری برایش میکردند. فروش بینالمللی فیلم در کشورهای دیگر دنیا که از دو هفته قبل شروع شد، 560 میلیون دلار رسیده است. این اکشن دلهرهآور علمی ـ تخیلی تنها در چین 200 میلیون دلار فروش داشته است.
برایس دالاس هاوارد که نقش کاراکتر کلر دیرینگ را در فیلم بازی میکند، به هالیوود ریپورتر میگوید: «قسمت تازه سختتر از بقیه قسمتهای آن بود. ترس و دلهره این قسمت خیلی بیشتر و زیادتر است. فکر نمیکنم این فیلم مناسب حال بچهها باشد و واکنششان نسبت به داستان و اتفاقات آن، چه خواهد بود. با این وجود، خیلی خوشحالم که جی آ بایونا کارگردان فیلم توانست داستان را وارد مرحله تازهای کند و آن را همچنان تازه و نو نگه دارد. این موضوع را دوست دارم. قبل از شروع فیلمبرداری با نویسندگان فیلمنامه درباره نوع کارهایی که کاراکترم در قسمت تازه خواهد کرد، خیلی صحبت کردم. طبیعی است که تعادل کاراکتر در قسمتهای مختلف فیلم باید حفظ شود و البته این کار چندان سادهای نیست.»
کریس پرات که با بازی در نقش کاراکتر اوئن گرادی در این مجموعه فیلم تبدیل به ستارهای درجه یک شد، در باره نقش خود اینطور میگوید: «در قسمت تازه جنبههای تازهای از کاراکترم کشف میشود و تماشاگران متوجه گذشتهام میشوند. او مردی ماجراجو و در عین حال، پدر یک خانواده است. طبیعی است که توازن بین این دو جلوی دوربین کار راحتی نبود. دوستداران این مجموعه فیلم، چیزهای جدیدی در قسمت تازه خواهند دید. اولین قسمت فیلم 25 سال قبل اکران عمومی شد و خوشحالم که این روزها، با قسمتهای جدید آن همکاری دارم.» در این بین، بایونا بیشتر از هر کسی هیجان زده است. او جایگزین کولین ترهوورو شد که فیلم سال 2015 را کارگردانی کرده بود. به گفته بایونا: «از نوع واکنش تماشاگران و طرفداران این مجموعه فیلم هم شگفتزدهام و هم هیجانزده. میخواستم آنها کاملا درگیر مسائل دایناسورها و آدمهای داخل جزیره شوند. احساس میکنم این اتفاق افتاده است. فکر میکنم سکانس پایانی فیلم، پایان رویای بیست و پنج سالهای است که اسپیلبرگ در ذهنش داشت.»
این فیلمساز به این نکته اشاره میکند که ترهوورو با پروژه قطع رابطه نکرد. او در حالی که مدیر تولید آن بود، در کار نوشتن فیلمنامه هم با درک کانلی همکاری کرد. بایونا میگوید: «خیلی مهم بود که من همراهی کارگردانان قبلی مجموعه فیلم همچون ترهوورو و استیون اسپیلبرگ را داشتم. حقیقتا این کمک بسیار بزرگی بود. صادقانه بگویم، حتی در دورترین رویاها هم فکرش را نمیکردم یک روز قسمتی از مجموعه فیلم پارک ژوراسیک را کارگردانی کنم. تصورم این است که تماشاگران زمان دیدن تازه ترین قسمت فیلم، احساس میکنند درون یک فیلم قدیمی و کلاسیک ترسناک هستند.» بایونا از جمله فیلمسازان غیر انگلیسی زبان است، که این روزها تعدادشان در هالیوود رو به افزایش است. این هنرمند کوتاه قد اسپانیایی در سال 2007 با درام ترسناک «یتیم خانه» خود، در سطح بینالمللی به شهرت زیادی رسید. او سال 2012 راهی هالیوود شد و تا قبل از دنیای ژوراسیک، دو فیلم انگلیسی زبان را کارگردانی کرد. گفته میشود علاقه اسپیلبرگ به یتیمخانه او، باعث دعوتش به کارگردانی دنیای ژوراسیک شد.
نظرهای متفاوت منتقدان
در قسمت دوم این اکشن دلهرهآور، دو کاراکتر گرادی و دیرینگ به جزیره آیسلا برمیگردند، تا جان دایناسورها را از خطر آتشفشانی که در راه است نجات دهند. اما اوضاع به صورت طبیعی پیش نمیرود و او و همکارانش، مجبور به درگیری با دایناسورها میشوند. جزیره هاوایی و انگلستان لوکیشنهای فیلم بودند. منتقدان نقدهای خوبی روی فیلم نوشتند، هر چند برخی از آنها گفتند این فیلم چیز تازهای به قسمتهای قبلیاش اضافه نکرده است. با این حال، همگی بازی کریس پرات را تحسین کردند.
یک 3گانه ترسناک دیگر
سری دوم مجموعه فیلم پارک ژوراسیک هم مثل سری اول آن، یک سهگانه خواهد بود. سومین قسمت فیلم که هنوز نام کاملی برایش انتخاب نشده است، 11 ژوئن 2021 روی پرده سینماها میرود. شروع فیلمبرداری قسمت پایانی فیلم، هنوز مشخص نیست. کریس پرات و برایس دالاس هاوارد در این قسمت، نقشهای قبلیشان را تکرار خواهند کرد. کولین ترهوورو دوباره برای کارگردانی فیلم، پشت دوربین آن برمیگردد. او فیلمنامه را با همکاری امیلی کارمیچال مینویسد. برای تولید فیلم، هزینهای 170 میلیون دلاری در نظر گرفته شده است.
کیکاووس زیاری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت