سید رضا اکرمی در گفت وگو با جام جم آنلاین با بیان اینکه درباره مقام معلم حداقل می توان در 3حوزه اصلی صحبت کرد، گفت: اول ایکنه دعوت انبیا از جانب خدا تعلیم و تربیت و تهذیب نفس بوده و همه اولیای الله تلاش کردند انسان را به درجه بالایی از آگاهی و دانش برساند. بعلاوه اول بار خدای متعال در تعلیم بشر پیش قدم بود در جایی که در قرآن به آدم فرمود؛ «وَعَلَّمَ آدَمَ الْأَسْمَاءَ کُلَّهَا و خدا همه اسماء را به آدم یاد داد»(آیه 31 سوره بقره) و یا حضرت جبرییل را برای تعلیم پیامبر اکرم فرستاد.
وی در تبیین جایگاه معلم و آموزش انسان افزود: فلسفه خلقت انسان در جهان دانی، جهان داری و جهان آرایی خلاصه می شود، به این معنی که خدای متعال از ما می خواهد جهان را بدرستی تحویل بگیریم و بطور شایسته ای از آن امانت داری کنیم و آن را به عمران و آبادانی آراسته گردانیم. بنابراین این امور به جز با تعلیم و تربیت و تزکیه روح و روان میسر نمی شود.
روحانی حوزه فرهنگ از استاد مطهری بعنوان فردی کوشا در تعلیم و تربیت بشر امروزی با آموزه های اصیل اسلامی یاد کرد و تصریح نمود: او هم در حوزه و هم در دانشگاه تهران می کوشید با تربیت اسلامی و تهذیب دانشجویان را به سطح بالایی از آگاهی و علم برساند و روشش تنها در کلام محاوره ای خلاصه نمی شد و در مقام عمل و قلمش همواره می کوشید آن را در جامعه نهادینه کند و چنین عظمی در کردار او نیز نمایان بود.
اکرمی استاد شهید مطهری را بی بدیل در حوزه فرهنگ و آموزش دانست و خاطر نشان کرد: این روحانی برجسته همیشه قلم خود را در خدمت ترقی بشریت قرار داد و سعی کرد با بیان و عملکردش انسانی مهذب و منظم را تحویل جامعه دهد به گونه ای که تا پای جان روی هدف والای خود ایستاد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد