به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، «مریم رجوی» سرکرده گروهک تروریستی منافقین در گفتوگو با یک روزنامه سعودی اذعان کرد که عناصر این گروهک در آشوبهای اخیر در ایران نقش داشتهاند.
رجوی در پاسخ به سوال روزنامه «عکاظ» مبنی بر اینکه «تماس تلفنی روحانی با رئیس جمهور فرانسه» برای منع فعالیت منافقین در پاریس چه معنایی دارد، گفت، «درخواست حسن روحانی رئیس جمهور... [ایران] از رئیس جمهور فرانسه برای منع فعالیت قانونی... [منافقین در پاریس] معنایی روشن دارد. این درخواست چند روز پس از آغاز... [=اغتشاشات] در 142 شهر ایران آغاز شد؛ ... [سران ایران] از نقش شبکههای ما در برگزاری و هدایت... [=اغتشاشات] بیمناک بودند».
رجوی در ادامه صراحتا اذعان کرد که اغتشاشاتی که در دیماه در ایران رخ داد، محصول کار «منافقین» بود. او گفت: «طبیعتاً، آنچه در ایران رخ میدهد، کار منافقین در شهرهای مختلف است و ارتباطی با فعالیت سیاسی [سازمان منافقین] در سطح بینالملل ندارد، از جمله در فرانسه».
سرکرده فعلی منافقین همچنین به تشکیل لابیهای متعدد در کشورهای غربی برای کار علیه ایران اشاره کرد و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه، سازمان منافقین تلاش میکند اقدامات رژیم ایران را فاش کند اما کشورهای غربی از جمله آمریکا (با عملکردشان) وضع کنونی در ایران را تحکیم میکنند، و بهترین کار چیست، گفت که سازمان منافقین چندین جبهه و تشکل از نمایندگان پارلمانی و فعالان حقوق بشری علیه ایران تشکیل داده است.
اذعان به حمایت برخی مسئولان غربی از منافقین
رجوی مدعی شد: ما تلاش کردهایم جبههای از نمایندگان پارلمان و مدافعان حقوق بشر و سیاستمداران مخالف... تشکیل بدهیم. این تلاش موفق بوده است. مثلا 17 کمیته حمایت از... [= منافقین] تشکیل شده که در پارلمانهای مختلف کشورهای غربی فعالیت میکند. بیشتر پارلمانهای غربی حرکت رسمی ما را تأیید کرده کردهاند. در فرانسه، 14 هزار شهردار که مردم این کشور انتخابشان میکنند، از ما حمایت میکنند؛ ... [=سازمان منافقین] فعالیت ثابت در نهادهای [وابسته به] سازمان ملل در محکومیت نقش حقوق بشر دارد و ما دستاوردهای بزرگی داشتهایم».
سرکرده سازمان منافقین ادامه داد که «سلسله فعالیتهای دیگری هم هست مثل تحصن و تجمعات اقلیت ایرانی در کشورهای غربی جهت جلب توجه مردم. از زمان... [آشوب] اخیر در ایران، ... [سازمان منافقین] طی هفتههای گذشته حدود 200 تظاهرات و تجمعهای اعتراضی در شهرهای اروپایی و آمریکایی برگزار کرده است».
رجوی در ادامه بر جدایی دین از سیاست تأکید کرد و در پاسخ سوالی مبنی بر اینکه «آیا شما امروز به دنبال کشوری سکولار به معنای جدایی دین از دولت» هستید، گفت، «بله». سازمان منافقین به دنبال «جمهوریتی قائم بر جدایی دین از سیاست» است.
او در مقایسهای میان اغتشاشات سال 88 با 96، گفت که اغتشاشهای اخیر«به شکلی جدید ظاهر شد و بسیاری از مناطق ایران را در بر گرفت و مراکز نافرمانی [و شورش] وابسته به» سازمان منافقین، «نقشی بزرگ در آن داشت».
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: